Noua versiune a aplicatiei Fashion Days permite plata cu cardul direct de pe mobil

Noua versiune a aplicatiei Fashion Days permite plata cu cardul direct de pe mobil

Retailerul online Fashion Days a lansat o noua versiune a aplicatiei mobile, prin intermediul careia acum pot fi realizate plati cu cardul pentru utilizatorii terminalelor mobile Apple direct din aplicatie, conform unui comunicat de presa emis de agentia THE PRACTICE.

Pentru noua aplicatie, Fashion Days a extins colaborarea cu PayU, ambele companii facand parte din grupul Naspers. Prima versiune a aplicatiei a fost lansata in urma cu patru luni, atunci cand utilizatorii puteau plasa comenzi pentru obiectele dorite, iar plata era realizata ramburs la primirea produselor comandate.

„In patru luni de la lansarea primei versiuni a aplicatiei am inregistrat peste 50.000 de descarcari. Acest lucru demonstreaza ca achizitiile online sunt in plina expansiune. Am ales sa venim in intampinarea acestor tendinte cu o solutie dezvoltata in premiera de un retailer online in Romania: o noua versiune care permite plata cu cardul direct in aplicatie. In acest moment mai mult de 15% din totalul comenzilor Fashion Days plasate in Romania provin din aplicatie, un procent ce subliniaza dorinta romanilor de a se bucura de mobilitate cand vine vorba de shopping. Asadar, vom continua sa ne dezvoltam in aceasta directie si sa oferim intotdeauna membrilor nostri experiente de shopping inteligent.” a declarat Cristina Popa (Country Manager, Fashion Days Romania).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Oameni

Pozitii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related