Start pentru inscrierile la retailArena

Start pentru inscrierile la retailArena

retailArena, un eveniment marca Wall-Street.ro care se adreseaza jucatorilor din retail - antreprenori, distribuitori sau comercianti - isi propune sa se pozitioneze inca de la prima editie ca unul dintre cele mai importante evenimente dedicate comertului traditional si online.

Evenimentul va avea loc la Bucuresti, in perioada 19-20 noiembrie, la hotel Howard Johnson.

Printre cei care vor participa la prima editie a retailArena se numara: Daniel Nicolescu (CEO, Pay U SEE), Oana Pavel (Director Departament Marca Proprie, Carrefour Romania), Zsofia Megyeri (Research Analyst, Euromonitor International pentru Ungaria, Romania si Bulgaria), Milos Ryba (Director de Cercetare, Planet Retail Londra), Bill McCarthy (CEO EMEA, ShopperTrak), Simina Istrate (Colliers International Romania), Radu Butufei (E-commerce Manager, Carrefour Romania), Adrian Zanfir (Online Marketing Manager, Altex Romania), Irinel Ionescu (Creative Partner, AMPRO Design), Anca Stroe (Director Marketing Sud-Estul Europei, Danone).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


AMPRO

Infiintata in 2005, AMPRO este cea mai premiata agentie de strategie si design de brand din Romania, care ofera o gama completa de servicii de branding. Obiectivul AMPRO este sa ajute produsele clientilor sa fie... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related