258 de proiecte inscrise la a XI-a editie Romanian PR Award

258 de proiecte inscrise la a XI-a editie Romanian PR Award

La cea de-a XI-a editie a competitiei Romanian PR Award au fost inscrise 258 de proiecte in cele 28 de categorii de concurs.

Categoriile de concurs care au captat cel mai mult interesul aplicantilor sunt Digital PR & Social Media, PR pentru Marketing, Media Relations, Evenimente, Comunicare Corporatista, CSR, Comunicare Interna, acestea cumuland cele mai multe proiecte: 24, 22, 20, 19, 18, 15 si respectiv 14.

Printre agentiile participante se numara: The Practice, McCann PR, GolinHarris Bucuresti, Rogalski & Damaschin PR, GMP PR, Graffiti PR, Saatchi & Saatchi PR, Bortun Olteanu, People Public Relationships Agency, Prais Corporate Communication, Point Public Affairs, Chapter 4, Pi2 PR, Oxygen PR, OMA Vision, Action Global Communication, V+O Communication, Image PR, SmartPoint, MakeSense PR, Media Pozitiv, ConanPR, Medical PR Agency si Webstyler. Acestea vor intra in cursa pentru distinctia Agentia Anului.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Oxygen

Oxygen este o agentie integrata de comunicare, cu sedii in Bucuresti si Cluj-Napoca. Cu peste 13 ani experienta pe piata, Oxygen a lucrat de-a lungul anilor cu branduri si companii locale si internationale, din... vezi detalii »

GMP PR

Fondată în 2007, GMP PR, parte a GMP Group, este una dintre cele mai importante agenţii de relaţii publice din România. De-a lungul timpului, activitatea agenţiei a fost recunoscută local şi internaţional... vezi detalii »

Chapter 4

Construim incredere. Croim strategii de comunicare dupa chipul si asemanarea clientilor nostri si le implementam cu succes pentru ca facem echipa buna cu ei. Suntem pasionati si optimisti, ne place sa facem totul ca... vezi detalii »

Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Festivaluri

Subiecte

SectiuneBranded


Related