Smart ID Dynamics - cel mai valoros Partener Motorola Business Solutions in Romania in 2013

Smart ID Dynamics - cel mai valoros Partener Motorola Business Solutions in Romania in 2013

Smart ID Dynamics a obtinut statutul de cel mai valoros Partener Motorola Business Solutions in Romania, in anul 2013, pe segmentul de solutii pentru mobilitate enterprise, informeaza un comunicat emis de companie.

Compania specializata in solutii pentru mobilitate enterprise din Romania a devenit, in anul 2010 , Reseller Autorizat pentru terminale mobile, scanere coduri de bare, sisteme RFID si echipamente WLAN. Portofoliul de solutii Smart ID se adreseza in principal industriilor de productie, logistica, curierat, retail, utilitati, sanatate, administratie publica.

"Piata de mobilitate din Romania a evoluat catre o zona de specializare in care provocarile tehnologice din domeniul capturii, stocarii si analizarii unor cantitati mari de date necesita nu atat multiple certificari cat mai degraba un mix de talente si tehnologii, abilitati si cunostinte de business care sa iti permita sa securizezi, sa construiesti, sa integrezi si sa coordonezi o multitudine de date, echipamente si active din ce in ce mai dinamice. Parteneriatul cu Motorola Solutions este rezultatul acestui mix de resurse si al unui portofoliu de solutii proprietare nisate pe segmente emergente in cadrul industriilor pe care le acoperim. Desi mai sunt multi pasi de facut, aspiram la statutul de cel mai bun Partener Motorola la nivel regional", a declarat Romeo Iacob (Managing Director, Smart ID Romania).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related