Help Net a implinit 15 ani pe piata

La aniversarea de 15 ani pe piata, Help Net este una dintre cele mai puternice retele farmaceutice, cu peste 150 de farmacii, dintre care una cu totul speciala: Farmacia Help Net din Promenada Mall, un concept store cu un design unic, informeaza un comunicat emis de companie.

Companie 100% romaneasca, Help Net s-a dezvoltat organic an de an, inregistrand o crestere constanta, prin extinderea lantului, eficienta operationala, investitia in resursele umane si extinderea continua a portofoliului de produse.

Istoria a inceput pe 19 noiembrie 1998, la Timisoara, unde se deschidea prima farmacie Help Net. De-a lungul timpului Help Net a lansat prima revista (realizata cu suportul stiintific al unor medici), primul card de fidelitate cu discount pe loc, prima universitate corporatista dedicata formarii continue a angajatilor. In 2012 Help Net a devenit prima farmacie care a primit titlul de Furnizor al Casei Regale a Romaniei, distinctie decernata chiar de Majestatea Sa, Regele Mihai I al Romaniei.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related