ThinkDigital lanseaza platforma online ICEEfest Academy

ThinkDigital lanseaza platforma online ICEEfest Academy

ThinkDigital Romania lanseaza astazi platforma online ICEEfest Academy, care cuprinde 15 ore de prezentari de business, dezbateri si alte subiecte de divertisment pe teme legate de marketingul digital. Proiectul se lanseaza odata cu noul site al evenimentului ICEEfest, care anunta urmatoarea editie a festivalului regional dedicat marketingului digital si business-ului online, programat pentru anul viitor, intre 5 si 8 iunie, la Bucuresti.

ICEEfest Academy cuprinde atat prezentarile de la editia de anul acesta, cat si alte materiale utile celor care lucreaza in marketing online, e-commerce si Internet, in general. Selectia se poate face dupa diferite criterii (numele prezentatorilor, companiile reprezentate sau subiectele acoperite), vizitatorii putand alege intre materiale oferite gratuit sau care necesita o plata de 10 dolari, pentru 6 luni de acces.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


ThinkDigital

ThinkDigital este un digital media powerhouse cu sediul central la Bucuresti si reprezentanti in mai multe tari din regiune, care opereaza 3 linii principale de business: 1. Sales House/Adnetwork: Monetizeaza in... vezi detalii »

Oameni

Subiecte

SectiuneBranded


Related