Se lanseaza Quindo, aplicatia mobila pentru curiosi

Se lanseaza Quindo, aplicatia mobila pentru curiosi

Quindo, o retea sociala on-the-go, isi lanseaza platforma exclusiv mobila care le permite utilizatorilor sa puna intrebari si sa primeasca raspunsuri de la alti utilizatori, anunta un comunicat din partea Media Events.

Reteaua Quindo isi doreste sa fie o retea sociala de ultima generatie, care sa incurajeze utilizatorii curiosi ce doresc sa acumuleze noi cunostinte din diferite domenii. Aplicatia, creata exclusiv pentru platforme mobile, combina o interfata intuitiva cu metode de postare sofisticate care incurajeaza utilizatorii sa puna intrebari si sa dea raspunsuri.

“Aspiratia noastra a fost sa facem din Quido aplicatia activa perfecta pentru utilizatorii de telefoane mobile. Va fi simplu si rapid sa puna intrebari, sa primeasca raspunsuri si sa exploreze noi informatii. Sloganul nostru este <<Imbratiseaza-ti curiozitatea>> si am muncit din greu pentru a face din el o realitate, permitandu-le utilizatorilor nostri sa-si imbratiseze curiozitatea in cel mai usor si placut mod. Vom continua in mod activ sa facem cat mai accesibila cautarea si impartasirea informatiilor de catre utilizatori", declara Damon Amoui (CEO si fondator, Quindo).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Branduri

Pozitii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related