Pharma Marketing Conference are loc pe 12-13 februarie 2014

Pharma Marketing Conference are loc pe 12-13 februarie 2014

Pe 12-13 februarie 2014, la Crowne Plaza Hotel, Evensys organizeaza prima editie Pharma Marketing Conference, eveniment dedicat comunicarii si marketingului in domeniul farmaceutic si al serviciilor medicale.

„Evenimentul promite o editie complexa si intensiva, in cadrul careia unii dintre cei mai buni specialisti locali si internationali vor prezenta cele mai bune practici de marketing si comunicare, solutii si idei aplicabile din industrie”, afirma Cristian Manafu (Managing Partner, Evensys).

Prima zi (12 februarie) include doua conferinte specializate: cea dintai va analiza tendintele si oportiunitatile in domeniul farmaceutic, abordand teme precum publicitatea, tactici eficiente de relatii publice si marketing. Cea de-a doua, adresata promovarii serviciilor medicale, isi propune sa prezinte tehnici de promovare in mobile, social media, precum si tactici de optimizare a site-urilor si derulare a campaniilor de marketing pe Google.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


WebDigital

WebDigital este agenția de marketing online specializată în Pay Per Click Marketing, ce are ca scop protejarea investiției clienților săi. Canalele folosite de agenție sunt: Google, Facebook, Instagram, YouTube... vezi detalii »

GMP PR

Fondată în 2007, GMP PR, parte a GMP Group, este una dintre cele mai importante agenţii de relaţii publice din România. De-a lungul timpului, activitatea agenţiei a fost recunoscută local şi internaţional... vezi detalii »

Marks

Marks este un nou tip de echipa, iar fondatorii Marks sunt specialisti care vin atat din “lumea clientului”, cat si din “lumea agentiilor”; specialisti in domenii diferite –... vezi detalii »

Subiecte

SectiuneBranded


Related