Trenduri globale si locale care vor influenta romanii in 2014, in noul infografic Starcom

Trenduri globale si locale care vor influenta romanii in 2014, in noul infografic Starcom

Natalitatea continua sa scada, vor avea loc mai multe casatorii decat divorturi, va creste rata de inscriere in invatamantul universitar si mai multi romani vor intra in campul muncii, potrivit unor informatii cuprinse in infograficul Starcom care identifica trendurile locale si globale, precum si cele din piata media. Starcom continua seria de infografice HumanGraphExperience, iar prima editie a acestui an surprinde trendurile care vor avea un impact in 2014, informeaza un comunicat emis de The Practice.

Trenduri locale
In ceea ce priveste familiile, se va mentine trendul descrescator al natalitatii, intrucat numarul cuplurilor care planuiesc sa aiba un copil in 2014 este la jumatate fata de numarul celor care au avut un copil in 2013. In schimb, vor avea loc mai multe casatorii decat divorturi, varsta medie la care planuiesc sa se casatoreasca fiind 28 pentru femei si 30 pentru barbati.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related