Cupoanele oferite de CuponReducere.ro vor fi de acum acceptate si in reteaua Diverta

Cupoanele oferite de CuponReducere.ro vor fi de acum acceptate si in reteaua Diverta

CuponReducere.ro, site-ul din Romania care ofera gratuit cupoane de reducere printabile pentru produse de larg consum, a semnat un contract de parteneriat cu Diverta, care vizeaza acceptarea in reteaua de magazine a cupoanelor de reducere pe care consumatorii le pot selecta si printa de pe site-ul CuponReducere.ro, anunta un comunicat emis de Wave Division.

“Ne incanta lansarea parteneriatului cu Diverta, deoarece putem oferi, prin aceasta colaborare, diversitate si noutate clientilor CuponReducere.ro. Adaugand in portofoliul nostru si reduceri pentru produse de birotica si papetarie, jucarii, carti, dar si pentru alte produse comercializate in magazinele Diverta, diversificam galeria de cupoane cu reduceri si pentru alte categorii de produse, utile in gospodarie si in viata personala. Implicit, atingem si un target mai avizat de consumatori, extinzand adresabilitatea CuponReducere.ro”, a declarat Bogdana Baltasiu (Business Unit Manager, CuponReducere.ro).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Wave Division

Wave Division e agenţia care in ultimii 20 ani a învăţat regulile advertisingului în prima linie a publicităţii, în contact direct cu clienţii. În felul acesta, agenţia şi-a însuşit... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

SectiuneBranded


Related