Starcom a lansat infograficul "The Congregation of Moms - Discovering The Mom Ecosystem"

Starcom a lansat infograficul "The Congregation of Moms - Discovering The Mom Ecosystem"

In luna martie, Starcom a lansat un nou infografic din seria HumanGraphExperience, care este construit in jurul maternitatii. "The Congregation of Moms - Discovering The Mom Ecosystem" are la baza un studiu al diverselor comunitati de mame din online si identifica diversele modalitati de relationare si elemente comune ale stilului lor de viata, arata un comunicat emis de THE PRACTICE.

Toate mamele fac parte dintr-un "ecosistem", un spatiu dedicat exclusiv lor, un loc in care sunt unite prin experiente similare, unde pot sa discute, sa primeasca sfaturi si sprijin. 

In Romania, "ecosistemele" iau mai multe forme: prin intalniri fata in fata intre mame, printr-o solidaritate materializata in sfaturi si ajutor, sau in forma digitala, care a luat amploare odata cu cresterea penetrarii internetului, concretizata in dezvoltarea comunitatilor online de mame.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related