A+E Networks UK isi continua expansiunea in Romania prin intermediul Romtelecom si NextGen

A+E Networks UK isi continua expansiunea in Romania prin intermediul Romtelecom si NextGen

Distribuitorul de canale de entertainment A+E Networks UK, isi extinde portofoliul de televiziuni in Romania incepand cu luna martie 2014. Astfel, HISTORY HD si Crime & Investigation Network (CI) vor fi transmise de operatorul Romtelecom si subsidiara sa NextGen Communications prin satelit, televiziune prin internet si cablu, anunta un comunicat din partea GolinHarris.

Televiziunea HISTORY a fost lansata de Romtelecom in august 2011, iar acum este disponibila si in format HD ca parte a pachetelor Extra si Maxim, atat prin satelit, cat si digital (IPTV). HISTORY HD este inclusa si in optiunea suplimentara HD TV de la NextGen Communications. CI este disponibil in pachetul Romtelecom Maxim si in pachetele digital si analog ale NextGen, oferind telespectatorilor detalii despre situatii reale care au implicat crime.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Campanii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related