S-a lansat Flipster.ro, prima platforma de fashion swap din online-ul romanesc

S-a lansat Flipster.ro, prima platforma de fashion swap din online-ul romanesc

Astazi s-a lansat platforma de fashion swap Flipster.ro, primul serviciu online prin care utilizatorii pot face schimb de haine, incaltaminte si accesorii.

Cum functioneaza

Fiecare utilizatoare care intra pe Flipster.ro posteaza fotografii si descrieri ale obiectelor de imbracaminte, incaltaminte si ale accesoriilor pe care nu le poarta, care sunt intr-o conditie buna si foarte buna si pot bucura pe altcineva. 

Dupa ce exploreaza obiectele expuse pe platforma de catre celelalte utilizatoare si descopera ceva care le place, membrele propun un flip – un schimb contra unuia sau mai multor obiecte din propria garderoba. Daca flip-ul este considerat avantajos de ambele membre, stabilesc data la care se va face schimbul prin curier. 

Homepage Flipster.ro

Proiectul este initiat de Andreas Philippi (Co-founder/Software Engineer, Cubus Arts), Gabriel Tarnovan (Co-founder/Software Engineer, Cubus Arts), Marius Cristea (Managing Partner, Blue Idea - IQads si SMARK) si Mihai Tarnovan (Co-founder/Software Engineer, Cubus Arts).

"Pana acum, in perioada beta, in care platforma a functionat cateva luni, pe Flipster s-au inscris peste 500 de membre si peste 5.000 de articole sunt disponibile la schimb. Ne asteptam ca pana la sfarsitul anului sa ajungem la peste 10.000 de membre", a declarat Marius Cristea (Co-fondator, Flipster.ro).

Inscrierea este gratuita, iar autentificarea se face cu contul de Facebook. In acest moment, serviciul este destinat exclusiv femeilor. 

Costurile totale ale unui flip incep de la 17 RON si includ pretul livrarii prin curier pentru un schimb de un singur obiect contra altui singur obiect (1:1) si pot ajunge la 23 RON, pentru un schimb 3:3. 

Platforma poate fi accesata de pe telefon, tableta si desktop la Flipster.ro, iar aria serviciului acopera peste 3.200 de localitati din Romania. Update-uri despre despre noile features ale serviciului gasiti pe pagina de Facebook dedicata.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Branduri

Subiecte

SectiuneBranded


Related