Campania LoveVille va fi implementata si in Romania

Campania LoveVille va fi implementata si in Romania

Premiata anul trecut cu bronz la Cannes Lions (sectiunea PR), campania LoveVille realizata de Havas WW Milano pentru Durex Italia vine si in Romania. Bucuresti, Timisoara, Iasi, Cluj si Constanta participa in lupta pentru titlul de "cel mai iubaret oras" si vor candida astfel la statutul de oras-gazda al petrecerii exclusiviste Durex, anuntata un comunicat din partea pastel.

Competitia se desfasoara pe parcursul a 3 luni si vizeaza 13 orase din 5 tari: Romania, Bulgaria, Grecia, Cipru si Serbia. Vanzarile de prezervative, indiferent de brand, vor stabili orasul invingator.

Campania de promovare a competitiei va fi declinata in radio, print, PR, digital, TV si social media. De asemenea, va implica bloggeri din fiecare oras participant.

Romanii pot paria pe orasul pe care il cred castigator inscriind numarul fiecarui bon fiscal primit la cumpararea prezervativelor Durex in cadrul unei aplicatii de Facebook. Fiecare vot va fi premiat cu unul dintre cele 6 wallpapere create special, prin tragere la sorti saptamanala, participantii pot castiga 12 lenjerii de pat Kamasutra, iar 5 dintre utilizatorii care pariaza corect pe orasul castigator vor primi 5 excursii cu invitatii duble VIP la petrecerea Durex.

Anul trecut, in Italia, campania LoveVille si-a depasit obiectivele de marketing si comunicare, acumuland peste 2500 de ambasadori de brand si 4000 de oameni recrutati in activitatile de guerrilla, acestia contribuind semnificativ la recordurile de peste 850.000 de vizite in online si 70 de milioane de impresii media. 

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Pastel

pastel este o agentie de comunicare romaneasca cu o abordare strategica si creativa, cu o activitate de 18 ani pe piata din Romania, peste 5.000 de campanii si proiecte dezvoltate, si un portofoliu de clienti... vezi detalii »

Companii

Branduri

Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related