Ecoxtrem se alatura echipelor TMI Romania si Qualians

Ecoxtrem se alatura echipelor TMI Romania si Qualians

Conform unui comunicat emis de Premium Communication, actionariatul companiei de training si consultanta Qualians, care detine si franciza TMI in Romania, a achizitionat pachetul majoritar de parti sociale din Ecoxtrem, un jucator de pe piata organizarii de evenimente de tip teambuilding outdoor si training.

"Cooptarea Ecoxtrem alaturi de TMI si Qualians este un pas important catre scopul nostru de a le oferi clientilor, printr-un singur punct de contact, un portofoliu si mai larg de servicii de calitate", a spus Octavian Pantis (Managing Director, TMI Romania si Qualians).

"Ne-am dorit sa adaugam complexitate programelor noastre, pentru experiente si evenimente cat mai memorabile, iar pentru asta am cautat un partener care sa aiba nu numai servicii complementare, dar si o reputatie solida si recunoastere in piata", a spus Dragos Saioc (General Manager si fondator Ecoxtrem). "Prin experienta, profesionalismul si know-how-ul lor, TMI si Qualians aduc valoarea adaugata pe care ne-o doream".

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related