Ultimele 6 zile de inscrieri la GPeC Summit

Ultimele 6 zile de inscrieri la GPeC Summit

GPeC Summit aduna la Bucuresti peste 40 de specialisti romani si internationali in e-commerce, printre acestia numarandu-se Chris Goward (Presedinte si CEO, WiderFunnel), Jacob Kildebogaard (co-fondator, Webjuice.dk), Caroline Hey (International Business Manager la FACT-finder). Acestia vor discuta, pe parcursul a trei zile (26 – 28 mai), despre piata de e-commerce din Romania, performance marketing, trenduri din domeniu si despre cum se pot transforma vizitatorii unui site in cumparatori. Data limita pentru inscrieri este 21 mai, pretul unui bilet pentru toate cele trei zile fiind de 157 de euro.  

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Zitec

Una dintre cele mai proeminente companii de servicii de dezvoltare software end-to-end din Europa, Zitec sustine transformarea digitala a companiilor pe aproximativ 30 de piete, precum SUA, Canada, Marea Britanie,... vezi detalii »

Infinit Agency

Infinit este o agenţie full service cu digitalul la bază și care oferă servicii la cheie de la consultanță, analiză de business și transformare digitală până la strategie, project management, servicii de... vezi detalii »

Subiecte

SectiuneBranded


Related