Holcim Romania sustine certificarea profesionala a meseriasilor zidari

Holcim Romania sustine certificarea profesionala a meseriasilor zidari

Holcim Romania a lansat oficial Scoala Zidarilor, un program profesional de instruire gratuit, dezvoltat pentru meseriasii zidari care doresc o specializare in domeniu. Programul s-a desfasurat in toata tara pe parcursul a doi ani, in regim de sesiuni-pilot, informeaza un comunicat emis de GMP PR. In acest timp, au fost pregatiti circa 400 de zidari-tencuitori.

Lansarea a avut loc la Casa Universitarilor din Bucuresti, in prezenta lui Codrin Scutaru (Secretar de Stat, Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstice). Jurnalistii si bloggerii prezenti la eveniment au fost fost implicati in constructia demonstrativa a unei case. Pentru fiecare bloc de BCA zidit, Holcim Romania a donat 50 de euro. Suma stransa a fost triplata de Holcim, ajungand la 10.000 de euro. Banii vor fi investiti in reabilitarea unui teren de sport al unei scoli din Romania, in urma unui concurs care va fi lansat pe pagina de Facebook dedicata.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


GMP & U

După 18 de ani pe piață, agenția devine GMP & U, an IDEA Company, care crede în puterea ideilor și în soluții fluide la problemele complexe de business, de astăzi. Numele GMP & U vorbește despre... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related