Mega Image se alatura initiativei Via Sport

Mega Image se alatura initiativei Via Sport

Mega Image se alatura initiativei Via Sport de a promova miscarea in aer liber si sustine evenimentele din doua weekend-uri, in perioada 11-13 iulie, respectiv, 22-24 august. Astfel, pe parcursul evenimentelor, Mega Image va amplasa pereti pentru escaladat pentru adulti si copii, si va oferi fructe proaspete participantilor, precizeaza un comunicat din partea Ogilvy Public Relations.

Sprijinul oferit evenimentelor face parte din proiectul "100% Energie Verde" Mega Verde pentru Tine.

"Ne bucuram de implicarea in acest proiect care coincide cu angajamentul companiei noastre de a investi permanent in dezvoltarea sustenabila, in special in directia protectiei mediului, sustinerea unui stil de viata sanatos, a unui mediu mai putin poluat si a unui aer mai curat.  Proiectul nostru '100% Energie Verde' Mega Verde pentru Tine completeaza initiativa Via Sport de promovare si adoptare in randul locuitorilor din Bucuresti a unor masuri sustenabile, care sa ofere orasului un aer mai curat," a declarat Xavier Piesvaux (Director General, Mega Image Romania).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related