SPOR implineste 15 ani

SPOR implineste 15 ani

SPOR, prima vopsea lavabila romaneasca, implineste 15 ani, la fel ca si consacratul slogan "Vopsesti usor, vopsesti cu SPOR!". Un comunicat din partea Zaga Brand spune ca vanzarile din cei 15 ani se pot traduce in 330 de milioane de metri patrati vopsiti cu SPOR lavabila de interior, adica 3,2 milioane de camere sau cate o incapere din una din trei case ale romanilor.

Pentru a marca aniversarea, Policolor Arhitectural lanseaza campania "15 ani de SPOR, 15 proiecte pentru comunitate", prin care sustine activ renovarea sau reamenajarea unui numar de 15  obiective de interes local din diferite regiuni ale Romaniei. Printre locurile in renovarea carora Policolor s-a mai implicat se numara Scoala Generala din Holdea si atelierul B4 din cadrul Universitatii de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu din Bucuresti. Policolor, in parteneriat cu Facultatea de Constructii, sustine si proiectul "O zi in lumea culorilor", prin care studentii la constructii beneficiaza de sesiuni de pregatire teoretica si instruire practica in domeniul finisajelor interioare. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Zaga Brand

Fondata in 2005, agentia de comunicare creativa Zaga Brand si-a propus si a reusit sa creeze un mediu de lucru productiv in care imposibilul este doar o provocare. Intr-o atmosfera “crazy about our work”,... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related