Praktiker aniverseaza 12 ani de prezenta pe piata din Romania

Praktiker aniverseaza 12 ani de prezenta pe piata din Romania
Cansu Derintuna - Managing Director Praktiker Romania

Sfarsitul sezonului de vara anunta lansarea campaniei “Premii pentru toti cei de-ai casei”, cu ocazia aniversarii a 12 ani Praktiker in Romania. Campania se va desfasura intre 19 August si 8 Septembrie 2014, prin intermediul careia, Praktiker doreste sa multumeasca clientilor fideli pentru cei 12 ani de succes pe plan local. In cadrul campaniei sunt pregatite numeroase premii in valoare de 6.000.000 lei, astfel ca toti consumatorii vor avea parte de surprize diverse. Compania Praktiker ofera vouchere si cupoane de reduceri, 23 de excursii in Turcia pentru 2 persoane si marele premiu -10.000 lei, in produse Praktiker. 

“Ne dorim sa recompensam consumatorii romani care aleg Praktiker si sa aniversam alaturi de acestia 12 ani de succes in Romania. Scopul nostru este ca orice consumator, in momentul in care intra intr-un magazin Praktiker, sa gaseasca cel mai bun raport calitate-pret, o paleta variata de produse din care sa aleaga conform nevoilor sale si  servicii de calitate, caracterizate de promptitudine si profesionalism. Am ales sa demaram aceasta campanie in primul rand cu ocazia aniversarii Praktiker, dar si pentru a consolida legatura noastra cu clientii care ne apreciaza, multumindu-le astfel pentru alegerea realizata. Le-am pregatit nenumarate suprize si premii pe masura.”, a declarat Cansu Derintuna, Managing Director Praktiker Romania.

Mecanismul campaniei “Premii pentru toti cei de-ai casei” este cat se poate de simplu: clientii care fac cumparaturi in perioada de desfasurare a campaniei, dupa emiterea bonului fiscal la casa de marcat, sunt rugati sa extraga dintr-un bol un card razuibil, care va contine unul dintre premii. Toate cardurile sunt castigatoare, asa ca fiecare client va pleca acasa cu un premiu. Mai multe detalii despre regulamentul campaniei pot fi regasite pe site-ul companiei, www.praktiker.ro.  

Despre Praktiker
In Romania, Praktiker s-a impus ca lider al pietei de DIY, fiind cel mai cunoscut brand in randul consumatorilor romani, cu un nivel de notorietate de peste 97%. In prezent, compania are 27 magazine in 23 de orase din tara. Oferta Praktiker Romania cuprinde peste 40.000 de produse, incluzand: materiale de constructii, decoratiuni pentru interior si exterior; produse sanitare; mobila; electronice si electrocasnice; produse pentru gradinarit.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related