Policolor lanseaza primul ”asistent virtual de design” din Romania

Policolor lanseaza primul ”asistent virtual de design” din Romania

Policolor, producator roman cu traditie, lanseaza in premiera pentru piata de lacuri si vopsele din Romania ”asistentul virtual de design”, o aplicatie mobila care usureaza si inspira selectia culorilor in design.

Mobile App Policolor” se adreseaza atat designerilor si arhitectilor, cat si consumatorilor finali fara experienta in domeniu. Aplicatia poate fi descarcata gratuit pe orice smartphone sau tableta echipata cu Android sau iOS si este disponibila gratuit in Google Play pentru sistemul de operare Android si in iTunes pentru echipamentele Apple/IOS.

”Mobile App Policolor sau ”asistentul personal de design” cum l-am botezat noi, echipa Policolor, va fi apreciat de clientii nostri, datorita multiplelor beneficii oferite. Insa noutatea absoluta consta in faptul ca folosim si prelucram imaginea reala a incaperii pe care vrem sa o vopsim. Clientul isi poate “vedea” propria camera redecorata in diverse variante inainte de a cumpara vopseaua si, nu in ultimul rand,poate beneficia de sfatul asistentului virtual,daca nu se poate decide in privinta nuantelor potrivite”, a declarat Alexandra Rusu, director marketing Policolor Arhitectural.

"Oportunitatea unui astfel de serviciu oferit clientilor a venit ca o continuare fireasca a strategiei Policolor de a veni in intampinarea nevoilor clientilor, tot mai deschisi catre solutiile tip DIY", a adaugat reprezentantul Policolor Arhitectural.
Alexandra Rusu a explicat pasii pe care trebuie sa-i parcurga un consumator inainte de a cumpara o anumita nuanta de vopsea, folosind sfaturile asistentului virtual:
”1. Fotografiaza incaperea ce urmeaza a fi decorata (sau exteriorul casei, dupa caz);
2. Selecteaza din biblioteca de culori a aplicatiei una din cele 3.000 de nuante si zona (peretele/peretii) pe care doreste sa ii vopseasca; 
3. Alege culoarea preferata sau recomandata de asistentul virtual. Daca doreste sa se consulte cu prietenii/apropiatii, consumatorul are posibilitatea sa distribuie in spatiul virtual -Facebook, Twitter sau prin e-mail- imaginea cu incaperea decorata”. 

Aplicatia foloseste o tehnologie de ultima ora pentru a picta in jurul obiectelor, conservand umbrele si luminozitatea pentru a reproduce cat mai bine nuanta aleasa. Pentru indecisi, aplicatia ofera si solutii pentru realizarea unor combinatii de culori personale, unice, organizate pe proiecte home&deco.

Gama de servicii pusa la dispozitie de Policolor include si o harta cu cele mai apropiate magazine care dispun de centre de colorare POLICOLOR. “Porniti GPS-ul, alegeti un magazine si veti fi ghidati pana la adresa acestuia”, a mai spus Alexandra.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related