Vanzari multe si clienti multumiti de alegerea facuta

Vanzari multe si clienti multumiti de alegerea facuta

Sub deviza “IMAGE no more, just SALES”, conferinta “Marketing in Direct” le ofera si in acest an specialistilor in marketing oportunitatea de a-si eficientiza strategiile de marketing & vanzari. Un eveniment cu traditie, cea de-a 6a editie MID are loc pe 25 septembrie la Clubul Diplomatic Bucuresti, si, asa cum a obisnuit deja, beneficiaza si de aceasta data de sustinerea unora dintre cei mai buni specialisti in domeniu: 13 speakeri - in frunte cu renumitul specialist in marketing si afaceri, americanul Jay Abraham, Fondator & CEO Abraham Group - vor vorbi despre noi modalitati care pot sustine dezvoltarea unei afaceri, cresterea vanzarilor si, in acelasi timp, crearea unei legaturi stranse cu clientii.

Catalin Tenita - Managing Partner Treeworks & Zelist/Zelist Monitor, Adrian Niculescu - Antreprenor, Speaker, Autor & Trainer, Peak Performance Coach si Venture Capitalist, Alex Dinu - Fondator The Markers, Trainer Vanzari si Specialist in Strategii de Dezvoltare, Cristian Gheorghe - Country Sales Manager Sport Evolution Group, Bogdan Nedelcov - CEO MailAgent, Sorin Peligrad - Senior Trainer, Coach, Antreprenor, Adelina Pasat - Managing Partner al BUZZStore, Adrian Stanciu - Consultant de afaceri, Alex Ciuca - Managing Partner Superior Media, precum si actorii Vasile Calofir, Dan Chisu alaturi de fosta prezentatoare TV Mihaela Tatu - actualmente Trainer, vor vorbi din proprie experienta despre avantajele si riscurile unei abordari unilaterale. Pentru ca dozate optim (insa in asta consta misterul!), imaginea si vanzarile pot face o echipa excelenta.

Conferinta Internationala "Marketing in Direct" ofera marketerilor idei si strategii cu aplicabilitate imediata si aduce un plus de valoare prin studiile de caz prezentate. In acelasi timp este o sursa de cunoastere, un instrument de perfectionare si networking pentru cei care lucreaza in marcomm, oferind participantilor continut real si informatii actuale.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


TreeWorks

Cu o experienta de peste 10 ani, TreeWorks este o companie specializata in crearea de prezente online si solutii web complexe, numarand peste 200 de proiecte realizate pentru clienti romani si straini. Principala... vezi detalii »

Branduri

Campanii

Subiecte

SectiuneBranded


Related