Iutta la inceput de an: In 2015 vom pune accent pe extinderea internationala si pe multiplicarea punctelor de distributie

Iutta la inceput de an: In 2015 vom pune accent pe extinderea internationala si pe multiplicarea punctelor de distributie

Despre Iutta am mai scris acum ceva timp, cand lucrurile erau inca la inceput. Dupa aproape doi ani, brandul a crescut, asa ca le-am luat din nou la intrebari pe Nicoleta Chirica (Founder & Designer) si Olivia Sandu (Coordonator Comunicare).

Cum a evoluat Iutta in acest timp si care au fost pasii, cum se diferentiaza pe piata de fashion, ce functioneaza cel mai bine pe partea de comunicare si care au fost rezultatele campaniei Dor de Romanesc, ne spun Nicoleta si Olivia.

Iutta este un brand premium ce se inspira dintr-un puternic simt al identitatii care este transpus prin arta mestesugaritului intr-un design cu motive folclorice brodate in piele. Filosofia este de a sintetiza traditiile si culturile locale prin tehnici inovative intr-un concept universal, descris de emotii si povesti.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related