MarkDay Bucuresti: Conform Cisco, 69% din traficul pe internet in 2017 va fi facut de catre continutul video

MarkDay Bucuresti: Conform Cisco, 69% din traficul pe internet in 2017 va fi facut de catre continutul video

Fie ca este vorba despre retelele de socializare sau de magazinele online, in ultimul an continutul video a castigat teren si a reusit sa atraga un numar record de vizualizari. De exemplu, anul trecut Facebook a depasit Youtube ca numar de vizualizari la clipurile de pe platforma, iar acest lucru este o mare oportunitate pentru magazinele online.

Cat la suta dintre cei care fac ecommerce in Romania sunt pregatiti pentru a face fata acestei tendinte? MarkDay este o conferinta conexa TeCOMM Bucuresti si vine in ajutorul celor care vor sa isi creeze un plan de promovare si vanzare eficient. 

In ziua a 2a de conferinta, 6 specialisti in marketing vor raspunde intrebarilor despre problemele cu care se confrunta afacerea ta.

"Promovare video pentru eCommerce" este tema workshopului sustinut de Calin Biris - Digital Director & Senior Partner Loopaa (agentie de marketing digital), presedinte al International Advertising Association Young Professionals Cluj (IAA YP Cluj), trainer si fondator al workshopurilor de marketing Online – Negru pe alb.


Calin Biris

In cadrul workshopului, va fi analizata eficienta practica a campaniilor de promovare video pentru eCommerce si vor fi discutii despre avantajele si dezavantajele comunicarii video.

Iulian Padurariu este unul dintre cei mai cunoscuti consultanti in strategii de business din Romania cu o experienta in marketing de peste 15 ani. In cadrul MarkDay, Iulian Padurariu - managing partner Marks, va vorbi despre strategii sociale care dau rezultate intr-o lume care a format o retea imensa unde toata lumea are acces la orice.

Iulian si-a inceput cariera de antreprenor in 2005 cu deschiderea biroului de consultanta Jack Trout in Bucuresti, iar din 2008 el activeaza in Viena, dar pastreaza o legatura stransa cu Romania, atat prin proiecte de consultanta, cat si prin workshopuri in cadrul unor proiecte educationale.


Iulian Padurariu

Maik Metzen - Managing Partner AKM3 - una dintre cele mai mari companii SEO din Europa, cu sediul in Berlin si care are peste 100 de angajati in peste 25 de tari va fi speaker in cadrul MarkDay Bucuresti. Totodata, Maik este si co-fondator al magazinul online de trabucuri Noblego - afacere care a ajuns ca in ultimii 3 ani sa devina unul dintre cele mai mari magazine online in zona vanzarilor de trabucuri din Germania.

Workshopul sustinut de Maik va oferi informatii practice despre cum sa pui bazele unui magazin online de succes si va vorbi si despre specificul eCommerce-ului german.


Maik Metzen

In cadrul MarkDay Bucuresti vor vorbi alti 3 specialisti in marketing digital: Mugur Patrascu – owner iLEO, va vorbi despre noi modalitati de comunicare a brandurilor in era digitala, in timp ce Silvian Centiu - CEO Transiris, va discuta despre marketingul integrat in eCommerce si Victor Kapra, consultant independent, va discuta despre cum il determinam pe consumatorul existent sau potential sa ne promoveze eficient produsele si serviciile.

MarkDay este o conferinta de digital marketing in care vor fi abordate teme legate de noile metode de marketing si de tool-urile moderne de comunicare.

Evenimentul va avea loc in cea de-a doua zi a conferintei TeCOMM Bucuresti, 8 mai.
TeCOMM va avea loc in capitala in perioada 7-8 mai la Hotel Crowne Plaza. Vor fi doua zile intense in care specialisti in comert online vor veni cu solutii pentru afacerea ta de pe internet.

Evenimentul face parte din portofoliul Libero Events.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

SectiuneBranded


Related