Cum poti face rost de bani pentru ideea ta de business, la ICEEfest?

Cum poti face rost de bani pentru ideea ta de business, la ICEEfest?

ICEEfest 2015 pune accent nu doar pe tendintele actuale ale economiei digitale si pe cele mai de succes companii din prezent, ci si pe viitor.

Astfel, antreprenorii care vor sa isi lanseze un startup sunt invitati la sesiunea ”Searching for The Next Big Thing”, care va avea loc in finalul festivalului, pe scena dedicata inovatiei.

In cadrul acesteia, antreprenorii sau cei care vor sa isi deschida un startup pot vedea prezentarile si afla ideile unor antreprenori de succes, iar apoi pot urmari ”200 Seconds of Fame” – in parteneriat cu AeRO, Bursa de Valori Bucuresti -, un concurs in cadrul caruia ideile de startup vor fi prezentate in doar 3 minute si 20 de secunde, in fata unui public calificat si a unor posibili investitor. Cele mai bune idei vor fi stabilite live, prin votul publicului si al juriului.

In cadrul sesiunii, cunoscutil antreprenor si autor al cartii “Get Shit Done” Niall Harbison (PicStach) ii va invata pe cei prezenti cum sa isi dezvolte o afacere cu ajutorul social media si sa o vanda pentru milioane de dolari.

Unul dintre cei mai cunoscuti si respectati antreprenori romani, Radu Georgescu, Founding Partner GECAD Group, le va vorbi celor prezenti in cadrul unui interviu live realizat de fondatorul ICEEfest, Dragos Stanca, despre cum se poate construi o companie globala pornind din Europa Centrala si de Est iar Andrei Pitis, Founder & CTO Vector Watch, va prezenta un proiect concret, care s-a bucurat de o acoperire media globala: un smart watch gandit in Romania. 

Apoi, la ”200 Seconds of Fame”, juriul care va analiza prezentarile “fulger” fi format din Radu Georgescu (GECAD), Marius Ghenea (3TS Capital Partners), Niall Harbison (PicStach), Laurentiu Ispir (Oresa Ventures), Marcin Wojcicki (AeRO/Bucharest Stock Exchange) si Orlando Nicoara (WeLoveDigital).

 

Cum te inscrii la ”200 Seconds of Fame” by AeRO?

Selectia startupurilor – cateva deja “calificate” in finala – se face in parteneriat cu WeLoveDigital. Cei interesati de a aparea pe scena ICEEfest 2015 pentru a-si prezenta ideile de start-up trebuie sa trimita un mail si cateva slide-uri la adresa [email protected], pana cel tarziu in 31 mai 2015, iar juriul ii va anunta pe acestia daca au fost selectati.

“Pana acum au fost selectate opt proiecte si mai este loc de 5 sau 6”, explica pe blogul sau Orlando Nicoara, Founder WeLoveDigital, membru al juriului.

Antreprenorii care vor sa vina la ICEEfest 2015 doar la partea dedicata lor (plus show-ul ”Viral Movie Night” – cu Bobonete, Sergiu, Andrei, Micuti si Cabral - dar si la spectacolul de stand-up comedy al lui Jeff Leach, care va urma in aceeasi seara) o pot face cu numai 50 de euro. 

ICEEfest – Interactive Central and Eastern Europe Festival – e organizat de ThinkDigital, in parteneriat cu Orange. Driven by Toyota Hybrid. Bilete pentru festivalul si agenda completa se gasesc pe site-ul oficial, www.ICEEfest.com. Un numar limitat de biletele, valabile doar pentru “The Viral Nights of ICEEfest”, se pot cumpara si de pe site-ul IaBilet.ro

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


ThinkDigital

ThinkDigital este un digital media powerhouse cu sediul central la Bucuresti si reprezentanti in mai multe tari din regiune, care opereaza 3 linii principale de business: 1. Sales House/Adnetwork: Monetizeaza in... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related