INFINEON sarbatoreste 10 ani de inovatie tehnologica in Romania alaturi de MSLGROUP The Practice

INFINEON sarbatoreste 10 ani de inovatie tehnologica in Romania alaturi de MSLGROUP The Practice

Anul acesta, INFINEON Technologies Romania, compania care a devenit sinonim al inovatiei si evolutiei constante in domeniul tehnologic, sarbatoreste 10 de ani de prezenta pe piata locala.

Povestea INFINEON in Romania a inceput in anul 2005, odata cu inaugurarea centrului de cercetare-dezvoltare din Bucuresti, un moment important, care a marcat debutul unui lung si constant succes al activitatilor de proiectare a circuitelor integrate pentru industria auto si cardurile inteligente cu cip.

Campania aniversara de 10 ani a avut o componenta puternica de comunicare interna, momentul fiind sarbatorit de INFINEON Technologies Romania alaturi de angajatii sai, pe data de 11 iunie, cand cei peste 300 de invitati s-au bucurat de surprizele pregatite de INFINEON Romania alaturi de MSLGROUP The Practice.

"Cei 10 ani si rezultatele pe care le-am obtinut impreuna pe parcursul acestora inseamna pentru noi recunoasterea calitatii superioare pe care o garantam prin tot ceea ce facem si ne dau toate motivele sa avem increderea, curajul si deschiderea de a continua sa ne evidentiem prin inovatie permanenta in domeniul tehnologic" a declarat Jihad Haidar (Managing Director INFINEON Technologies Romania).


Jihad Haidar (Managing Director INFINEON Technologies Romania)

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related