Media Galaxy lanseaza noile telefone iPhone 6S si iPhone 6S Plus

Media Galaxy lanseaza noile telefone iPhone 6S si iPhone 6S Plus

Media Galaxy lanseaza vineri, 9 octombrie, noile telefoane iPhone 6S si iPhone 6S Plus. Lansarea are loc la magazinul Media Galaxy Feeria (Soseaua Bucuresti-Ploiesti 44A, Bucuresti). Primii 100 de cumparatori vor primi cadou din partea Media Galaxy o husa originala iPhone 6S.

Pentru fanii Apple care asteapta cu nerabdare sa intre in posesia noului device, magazinul Media Galaxy Feeria va fi deschis in noaptea de joi spre vineri, de la ora 00:00 pana la ora 03:00. Magazinul se va redeschide vineri, de la ora 10:00.

Produsul se poate precomanda pe site-ul Media Galaxy sau direct in magazine. De asemenea, clientii Media Galaxy se pot bucura de o experienta omnichannel, avand posibilitatea sa achizitioneze gadgetul atat de pe platforma online, cat si din cele 17 magazine din tara, precum si prin rezervarea produsului in magazin cu livrare acasa sau comanda online cu ridicare din magazin.

"Ca intotdeauna, Media Galaxy vine in intampinarea clientilor cu solutii premium, adresandu-se, prin oferta sa, comunitatii de iubitori ai tehnologiei. Ii asteptam pe toti cei care vor sa achizitioneze noua gama de smartphone-uri iPhone 6S si iPhone 6S Plus in magazinul Media Galaxy Feeria cu o oferta speciala: primii 100 de cumparatori vor primi o husa iPhone 6S originala.", declara Carmen Capitanescu (Marketing Manager Media Galaxy).

Noul device de la Apple este una dintre cele mai asteptate piese de tehnologie, introducand o serie de noi aplicati si venind cu o inovatie in design-ul clasic al telefoanelor iPhone.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

SectiuneBranded


Related