Toamna aceasta, KFC si Pizza Hut cauta noi colegi la targuri de recrutare din Bucuresti si din tara

Toamna aceasta, KFC si Pizza Hut cauta noi colegi la targuri de recrutare din Bucuresti si din tara

In aceasta toamna, lanturile de restaurante KFC si Pizza Hut participa la doua mari targuri de recrutare, in mai multe orase ale tarii: Targul de Cariere si Angajatori de Top. Reprezentantii celor doua companii vor participa la targuri pentru a promova posturile vacante curente, insa si posturi noi ce vor aparea ca urmare a deschiderii unor noi restaurante, ca parte a planului de extindere din 2015. 

Prin participarea la aceste targuri, cele doua companii isi consolideaza comunicarea la nivel de brand de angajator, reusind sa ofere mai multe detalii potentialilor candidati despre perspectiva unei cariere la KFC sau Pizza Hut.

Sunt anuntate atat posturi de Manager Trainee, ce se adreseaza proaspetilor absolventi care isi doresc o pozitie de conducere, cat si posturi pentru completarea echipelor din restaurant, si anume: ospatar, bucatar, casier. Prin intermediul celor doua targuri de recrutare amintite, KFC si Pizza Hut ajung in orase ca: Brasov, Timisoara, Cluj, Bucuresti, Sibiu, Oradea si Targu Mures.

"Dorim sa ne numaram printre cei mai doriti angajatori pentru tinerii din Romania. Avem in restaurantele noastre multe exemple de tineri care au fost alaturi de noi si care si-au construit o cariera atat la KFC, cat si la Pizza Hut. Reteaua noastra este in continua extindere si astfel sansele pentru angajati sunt variate", a declarat Mark Hilton (Franchise Business Consultant KFC si Pizza Hut Romania).

„Oferim tinerilor posibilitatea de a se dezvolta profesional inca din anii de studentie, fara a avea nevoie de o experienta de lucru anterioara. Printre beneficiile unui job la noi, se numara programul de lucru flexibil si posibilitatea de a lucra alaturi de o echipa tanara, intr-un mediu placut”, a adaugat Mark.

Angajatori de Top este cel mai mare eveniment de recrutare din Romania, in cadrul caruia cei interesati pot aplica pentru joburi din domenii variate. Targul beneficiaza de doua editii, una in Timisoara si una in Bucuresti, avand, de asemenea, si o editie virtuala.

Fondat la Cluj in 2006, Targul de Cariere este azi cea mai mare retea de evenimente de cariera din Romania si Republica Moldova.

Acesta reuneste companii ce isi doresc sa recruteze personal in domenii diverse, de la auto&automotive, la consultanta, industria alimentara, IT&Software, servicii, productie&tehnica, recrutare sau retail.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related