Compania Transavia lanseaza campania “Gatesc pentru o carte” si doteaza o biblioteca pentru copiii din Muntii Apuseni

Compania Transavia lanseaza campania “Gatesc pentru o carte” si doteaza o biblioteca pentru copiii din Muntii Apuseni

Compania Transavia, liderul pietei de carne de pui din Romania, demareaza un nou proiect prin intermediul caruia va spijini dotarea unei biblioteci din satucul Ponorel, Muntii Apuseni.

Campania „Gatesc pentru o carte” a fost initiata ca urmare a situatiei in care se afla copiii din clasele primare si gimnaziale din aceasta localitate. Dornici sa deprinda cat mai multe cunostinte, elevii se confrunta cu lipsa cartilor, precum si a unui spatiu corespunzator de depozitare a acestora.

De mai multi ani, doamna Georgeta Pogan, o bibliotecara dintr-o comuna invecinata vine in sprijinul lor parcurgand o data pe saptamana distanta de peste 7 km dus-intors, pe jos, cu carti pregatite pentru cei peste 50 de elevi. In acest fel ea este alaturi de ei si ii ajuta sa aiba o baza de lecturi necesare pentru varsta lor.

In Romania exista multe zone defavorizate unde accesul la educatie este dificil, de aceea compania Transavia si-a propus sa continue proiectele dedicate sustinerii educatiei si sa aduca acum un ajutor real copiilor care locuiesc in satul Ponorel.

"Atunci cand am aflat povestea copiilor din satul Ponorel si a doamnei bibliotecare am fost impresionati si nu am putut ramane indiferenti. De-a lungul timpului ne-am propus sa realizam proiecte sustenabile, iar educatia este o arie in care vrem sa ne implicam de fiecare data. Vom dota biblioteca din sat cu toate cartile necesare si speram sa avem sustinerea celor care apreciaza si utilizeaza produsele noastre.", au declarat reprezentantii companiei Transavia.

Deoarece Transavia activeaza in industria alimentara si ofera produse de cea mai buna calitate pentru o alimentatie sanatoasa, si-a propus sa implice in aceasta campanie consumatorii, dar si pasionatii de gatit, invitandu-i sa gateasca si sa impartaseasca retetele lor preferate cu carne de pui pe pagina de Facebook. Astfel, o reteta gatita va fi echivalentul unei carti donate copiilor din satul Ponorel, Muntii Apuseni.

Campania “Gatesc pentru o carte” se va desfasura in perioada 18 noiembrie -2 decembrie 2015. Fotografiile cu retetele gatite pot fi incarcate pe pagina de Facebook Transavia Toate Cele bune folosind htagul #gatescpentruocarte. Cei care se vor implica in acest proiect vor avea sansa de a castiga carti de bucate semnate de cunoscutul jurnalist si scriitor Radu Anton Roman.

Acestei cauze s-au alaturat si bloggeri cunoscuti in domeniul culinar, printre care Cristian Borod (bucatarmaniac.ro), Teodora Rogobete (Teoskitchen.ro), Alice Ciobanu (Tarabucatelor.ro), precum si Amalia Oanta (Haisagatim.ro).

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related