Lagardère Travel Retail deschide o noua locatie So! Coffee, in Gara de Nord din Bucuresti

Lagardère Travel Retail deschide o noua locatie So! Coffee, in Gara de Nord din Bucuresti

Lagardere Travel Retail a inaugurat prima cafenea So! Coffee din Bucuresti. Localul este amplasat in Gara de Nord, are o capacitate de 80 de locuri si a presupus o investitie de peste 150.000 Euro. Noua cafenea So! Coffee Gara de Nord ofera trecatorilor cafea, specialitati din cafea si gustari proaspete, intr-o atmosfera prietenoasa.

 

Cafeneaua So! Coffee din Gara de Nord are la baza conceptul “coffee & more” - cafeaua proaspat macinata, de calitate premium, este insotita de mai multe tipuri de gustari pregatite chiar in bucataria localului: produse de patiserie, sandwich-uri, deserturi si altele.

In completarea meniului variat, atmosfera cafenelei a fost creata pentru a oferi o pauza de relaxare si liniste intr-unul dintre cele mai agitate puncte de tranzit din tara. Astfel, So! Coffee se diferentiaza de restul locatiilor prezente in Gara de Nord printr-un design interior premium, care imbina elemente de inspiratie industriala cu elemente organice (plante, lumina), pentru a crea o ambianta unica – minimalista si, in acelasi timp, calda si confortabila. De acum, asteptarea trenului sau a celor dragi este mai placuta pentru calatori, fie ca se opresc la So! Coffee sau aleg sa se rasfete din mers.

So! Coffee este cea de-a patra locatie pe care Lagardere Travel Retail o deschide in Gara de Nord. Pentru a veni in intampinarea clientilor cu toate produsele de care au nevoie in calatoria lor, grupul opereaza deja in Gara de Nord Bucuresti doua magazine de tip news & convenience, sub brandul Relay si un restaurant Subway in sistem de franciza.

 

"Compania Lagardere Travel Retail a inaugurat cafeneaua So! Coffee la Gara de Nord pentru a pune la dispozitia calatorilor un loc primitor in care isi pot rasfata simturile cu o cafea aromata si alte produse delicioase. Desi nou pe piata foodservice din Bucuresti, suntem convinsi ca brandul So! Coffee se va bucura de o primire calduroasa din partea celor care calatoresc cu trenul si nu numai", a declarat Petruta Ionita (Head of Marketing&Store Planning).

 

Brandul So! Coffee face parte din portofoliul Lagardere Travel Retail. In afara de cafeneaua concept din Bucuresti, compania mai opereaza in Romania doua cafenele sub brandul So! Coffee, in Aeroportul International Avram Iancu din Cluj-Napoca si Aeroportul International Traian Vuia din Timisoara.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Sectiune



Branded


Related