Lidl Romania - premiat pentru a doua oara in cadrul PR Daily’s 2015 Corporate Social Responsibility Awards

Lidl Romania - premiat pentru a doua oara in cadrul PR Daily’s 2015 Corporate Social Responsibility Awards

Lidl Romania se numara printre castigatorii competitiei internationale PR Daily’s 2015 Corporate Social Responsibility Awards.

Campania „Doneaza pentru cei care Salveaza!” a fost desemnata castigatoare la categoria „Best Fundraising/Philanthropic Initiative”, fiind singura campanie romaneasca premiata.

In perioada noiembrie 2014 – mai 2015, in cadrul campaniei „Doneaza pentru cei care Salveaza!”, clientii si angajatii Lidl din toata tara au donat pentru a sustine cauza SMURD si pentru a ajuta la modernizarea sistemului medical.

In urma acestei actiuni, valoarea donatiilor a atins pragul de 100.000 de euro. Suma colectata a fost suplimentata de catre Lidl Romania cu inca 50.000 de euro, astfel incat SMURD sa poata pune bazele unei flote extinse, cu 5 motociclete de interventie urbana modelul BMW F 700 GS, complet dotate, inclusiv cu echipamente medicale. De asemenea, au fost achizitionate si 23 de echipamente de protectie pentru personalul SMURD desemnat sa utilizeze motocicletele in actiuni de interventie.

Timpul foarte scurt de raspuns al motocicletelor la interventie, de doar 3 – 5 minute in medie, comparativ cu ambulantele, al caror timp de raspuns mediu este de 8 minute, a dovedit eficienta acestui serviciu. Existenta unei flote de motociclete SMURD face posibila executarea de misiuni de interventie, cu plecare aproape instantanee la solicitari si cu costuri minime, avand in vedere consumul scazut de carburant.

 

PR Daily este platforma de stiri numarul 1 a industriei de PR, care pune fata in fata cele mai bune agentii de comunicare din intreaga lume. Competitia internationala CSR Awards este una dintre cele mai cunoscute initiative de premiere din domeniu.

Anual, aceasta isi propune sa demonstreze ca cititorii website-ului sunt cei mai creativi si talentati din intreaga industrie de comunicare, avand in acelasi timp si cele mai bune performante.

 

"Faptul ca ne numaram printre castigatorii PR Daily’s 2015 CSR Awards pentru al doilea an consecutiv ne bucura si ne onoreaza deopotriva. Acest premiu vine ca o recunoastere a eforturilor noastre sustinute indreptate catre zona de responsabilitate sociala. Multumim clientilor si angajatilor nostri din toata tara pentru solidaritatea de care au dat dovada, donand in beneficiul unei cauze atat de importante – sustinerea activitatii SMURD. Cele 5 motociclete achizitionate reprezinta o dovada a faptului ca impreuna avem puterea de a schimba in bine viata comunitatii in care traim. In desfasurarea proiectului ne-a fost alaturi si agentia noastra de relatii publice, Golin, cu ajutorul careia am comunicat misiunea campaniei, dar si rezultatele care, iata, ne-au adus acest premiu," a declarat Maria Parvuleasa (PR&CSR Manager Lidl Romania).

 

Doneaza pentru cei care Salveaza” este singura campanie din Romania premiata in cadrul PR Daily’s 2015 Corporate Social Responsibility Awards. Lista completa a castigatorilor poate fi consultata aici.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Branduri

Pozitii

Subiecte

SectiuneBranded


Related