Fanii au decis: Gerovital Happiness - cea mai iubita gama lansata de compania FARMEC in anul 2015!

Fanii au decis: Gerovital Happiness - cea mai iubita gama lansata de compania FARMEC in anul 2015!

In cadrul unui sondaj realizat pe pagina de Facebook a companiei Farmec, gama Gerovital Happiness a fost votata in proportie de 27% ca fiind cea mai iubita gama de produse lansata de Farmec in 2015.

Peste 5.000 de persoane au participat la sondajul realizat in perioada 1-31 decembrie 2015, 91% dintre respondenti fiind femei si 9% barbati.

 

"Produsele noastre se nasc ca urmare a unui dialog permanent cu consumatorii nostri si cu nevoile acestora. Era firesc ca la final de an sa vedem care din lansarile de game ale lui 2015 le-a fost mai aproape de suflet si de asteptari. Gerovital Happiness este o gama ale carei produse au formulari usoare, fara parabeni, iar parfumurile sunt hipoalergenice. Produsele din aceasta gama au fost concepute pentru a asigura ingrijirea optima a tuturor tipurilor de ten care se confrunta zilnic cu diferiti factori externi sau interni ce afecteaza sanatatea pielii. Prin lansarea Gerovital Happiness ne-am dorit sa cream pentru clientele noastre produse care ofera o stare de bine pielii, la fel cum spune si numele gamei, si ne bucuram ca a fost o lansare apreciata. Le multumim celor care au votat in sondajul nostru si le promitem sa ii surprindem placut si in 2016", a declarat Ioana Borza (Marketing Manager Farmec).

 

Lansata pe piata in februarie 2015, Gerovital Happiness se adreseaza persoanelor 16+ ani, dar este potrivita si pentru tenurile mature. Gama cuprinde 17 produse cosmetice pentru fata si corp, impartite in trei subgame, in functie de principiul activ continut (zmeura, afine si caise).

Noutatea absoluta este reprezentata de cremele „Color Control” (CC), disponibile in trei nuante: deschis, mediu si inchis. Imbogatite cu pigmenti naturali si extracte de fructe, adaptate fiecarui tip de piele, cremele CC Gerovital Happiness estompeaza eficient imperfectiunile si urmele de oboseala, oferind tenului un aspect plin de stralucire.

A doua lansare ca popularitate in randul fanilor a fost cea a gamei dermatocosmetice Gerovital H3 Derma + (25%), urmata de gama dermatocosmetica Gerovital H3 Derma + Sun (18%) si gama Gerovital Tratament Expert (13%).

Gama Gerovital Happiness se gaseste in toate supermarketurile, hipermarketurile, magazinele proprii Farmec sau magazine de profil din tara. De asemenea, produsele din aceasta gama se pot comanda si online.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Oameni

Sectiune



Branded


Related