Lufthansa a fost desemnat cel mai puternic brand din categoria Companii aeriene/Turism de catre Superbrands Romania

Lufthansa a fost desemnat cel mai puternic brand din categoria Companii aeriene/Turism de catre Superbrands Romania

Romanii aleg adesea Lufthansa atat atunci cand calatoresc catre destinatii europene sau internationale, cat si atunci cand trebuie sa desemneze compania aeriana care ofera, in opinia lor, cele mai bune servicii in domeniu.

Astfel, Lufthansa, principalul grup aviatic strain prezent in Romania, a primit distinctia Superbrand odata cu cea mai noua editie a clasamentului brandurilor pe plan local.

 

"Brandul este cel care ne ajuta sa ne diferentiem de competitie. In conditiile pietei globale de astazi, este vital sa stii cum sa te diferentiezi. Brandul nostru le vorbeste oamenilor despre ADN-ul companiei, ne motiveaza angajatii si le indica acestora directia spre care ne indreptam. De asemenea, ne ajuta sa ne conectam emotional cu clientii nostri si sa-i convingem sa ne recomande altor potentiali clienti. Suntem foarte mandri sa primim aceasta distinctie, care ne ofera un plus de motivatie sa ramanem cea mai buna alegere pentru clientii nostri", a spus Antonio Tassone (Country Manager Lufthansa Romania si Moldova) la primirea premiului.

 

Catalogul „Superbrands” este singurul studiu independent realizat in Romania ce reuneste opiniile profesionistilor si cele ale consumatorilor finali cu scopul de a alege si valida cele mai puternice branduri din Romania.

Cercetarea analizeaza aproximativ 1.500 branduri, atat romanesti, cat si internationale, care sunt active pe piata din Romania si acopera peste 50 de domenii de activitate.

Studiul de piata realizat de Ipsos pentru Superbrands Romania include, in acest an, 593 de branduri. Grupul de respondenti a fost format din 1.500 de persoane din mediul urban, cu educatie superioara. In urma analizei, 300 de branduri au fost declarate Superbrands in Romania de catre consumatorii romani.

Compania indeplineste criteriile Skytrax World Airline Awards 2015, cel mai prestigios clasament international din industria aviatiei, o referinta internationala in termenii excelentei in acest domeniu.

Lufthansa este un jucator economic important in Romania, cu 182 de zboruri saptamanale care conecteaza Romania cu hub-urile companiei din Frankfurt, Munchen, Dusseldorf, Zurich si Viena.

Alaturi de celelalte companii aeriene din grup, Eurowings, SWISS si Austrian, Lufthansa opereaza zboruri in 5 orase din Romania: Bucuresti, Timisoara, Cluj, Sibiu si Iasi. Grupul Lufthansa, cel mai mare grup aviatic din lume, isi pastreaza statutul de cel mai popular grup aerian international care opereaza pe plan local.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Pozitii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related