Cu ocazia lansarii noului cont de Instagram, Lidl a pregatit zeci de premii

Cu ocazia lansarii noului cont de Instagram, Lidl a pregatit zeci de premii

Pe 16 martie, Lidl Romania lanseaza contul oficial de Instagram si, cu aceasta ocazie, invita toti utilizatorii aplicatiei la un concurs. Astfel, vizitatorii noii pagini vor avea parte de nenumarate surprize, precum introducerea conceptului de poza tip panorama si sansa de a castiga unul dintre premiile oferite de companie.

Pentru ca stim ca iti place sa surprinzi diferite momente din viata ta si sa le imparti cu prietenii, sa fotografiezi peisaje, sa faci selfie-uri in locurile vizitate si esti activ pe Social Media, te invitam sa participi la concursul organizat de @LidlRomania.

Astfel vei putea castiga unul dintre cele 20 de ceasuri din gama de produse We Love Denim, un Polaroid Snap, un iPad, sau chiar marele premiu – un iPhone 6S.

Noul cont de Instagram Lidl te asteapta cu multe cadouri si cu un nou concept: poza de tip panorama, care iti va permite sa navighezi pe imagine si sa descoperi surprizele pe care Lidl le-a pregatit pentru tine.

 

Ce trebuie sa faci pentru a intra in concurs

Daca ai cont de Instagram, poti participa la concursul organizat de Lidl in perioada 16-29 martie si poti fi chiar tu castigatorul unuia dintre premii.

Primul pas pe care trebuie sa il faci este sa accesezi contul oficial de Instagram Lidl Romania.

Mai departe, trebuie sa descoperi produsele norocoase de pe pagina, sa accesezi pagina produselor respective, sa deschizi poza centrala si sa ne lasi un comment cu hashtag-ul #WeLove.

Apoi, trebuie sa postezi o poza cu elemente Denim si sa folosesti cele doua functii ale Instagram – comment, cu #WeLove si #Denim, si tag @LidlRomania.

Indeplineste toate cerintele de mai sus si intra automat in tragerea la sorti pentru unul dintre zecile de premii pe care Lidl Romania le ofera!

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related