Spiritul sarbatorilor irlandeze continua si dupa St. Patrick’s Day, cu aplicatia Harpeteer

Spiritul sarbatorilor irlandeze continua si dupa St. Patrick’s Day, cu aplicatia Harpeteer

Guinness, berea stout numarul 1 in lume, si-a continuat traditia anuala de a sarbatori St. Patrick’s Day in Romania prin numeroase petreceri nationale.

Intre 14 si 20 martie, Guinness a organizat St. Patrick’s Week, o manifestare de amploare care a adus spiritul irlandez in puburile din toata tara. Sute de mii de romani au sarbatorit ziua Irlandei, bucurandu-se de evenimente speciale, activari si multe premii-surpriza.

 

"St. Patrick’s Day 2016 in Romania s-a inscris cu succes in sirul legendarelor petreceri irlandeze organizate an de an! Romanii au primit cu entuziasm aceasta sarbatoare, care a devenit deja o traditie a primaverii. Pinturile de Guinness au fost ciocnite pe muzica irlandeza, in compania spiridusilor verzi, nu doar pe 17 martie, ci timp de o saptamana, pentru a da astfel mai multe motive de sarbatoare romanilor. Chiar daca St. Patrick’s week s-a incheiat, spiritul sarbatorii irlandeze continua, prin intermediul aplicatiei Harpeteer", a declarat Paul Markovits (Vice-Presedinte Marketing URBB).

 

Printr-o actiune inedita in Baneasa Mall, Guinness a invitat fiecare roman sa ”Sarbatoreasca St. Patrick’s Week ca un irlandez” si sa petreaca in stil irlandez, oferindu-le o saptamana plina de surprize, cu parade, concerte, muzica traditionala, dansatori irlandezi, dar si o aplicatie mobila si premii speciale pentru consumatori.

 

Zeci de orase din Romania, printre care Bucuresti, Brasov, Constanta, Iasi, Oradea, Sibiu si Galati, au devenit „verzi” timp de o saptamana. Romanii au umplut puburile, sarbatorind St. Patrick’s Day alaturi de prieteni.

Capitala a sarbatorit St. Patrick’s Day prin cea de a IX-a editie a St. Patrick’s Day Open Air Celebrations. La fel ca in anii precedenti, grupuri de dansatori si muzicieni au facut Centrul Vechi sa vibreze pana la lasarea intunericului.

Pe 19 martie, cimpoierii Bordo Sarkany, tobosarii din Donegal, din nord-vestul Irlandei, dansatorii scolii de dans irlandez SteySha din Bucuresti si harpista Ileana Rotaru au impartit voie buna si zambete, marcand prietenia romano-irlandeza.

A doua zi, una dintre cele mai mari procesiuni de acest fel din Europa, parada cu cimpoaie si care alegorice, a pornit de la Muzeul Taranului Roman si a parcurs Calea Victoriei, pana la Ateneul Roman. Publicul a putut admira care alegorice, muzicieni, dansatori, acrobati si multi alti figuranti inspirati din legendele irlandeze.

Cu aplicatia Harpeteer, sarbatoarea continua si dupa St. Patrick’s Day. Intre 17 martie si 17 iunie 2016, pentru fiecare trei Guinness baute in locatiile partenere, consumatorii vor primi un cod unic, care trebuie inregistrat in aplicatie si reprezinta o sansa in tragerea la sorti.

Cei interesati pot afla care sunt Irish Pub-urile Guinness participante la promotie cu ajutorul butonului “Find my Guinness” din aplicatie. In plus, pentru fiecare check in in locatiile selectate, utilizatorii vor primi ‘harpe’, care se vor transforma in alte surprize Guinness pe viitor.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

SectiuneBranded


Related