Karol Karpinski (Facebook): eCommerce insights din culisele Facebook-ului

Karol Karpinski (Facebook): eCommerce insights din culisele Facebook-ului

Top playerii eCommerce-ului din Romania – impactul in randul consumatorilor

Din totalul domeniilor de eCommerce din Romania care detin un cont oficial pe platforma de socializare Facebook, printre top playeri se afla domeniile: librariile on-line, fashion, cosmetice si ingrijire corporala, electronice, dar si jucarii.

Potrivit Zelist.ro, marketerii si specialistii in promovarea online pe segmentele amintite mai sus posteaza cel mai adesea in ziua de miercuri, iar interactivitatea consumatorului pe paginile de Facebook se desfasoara cu precadere in zilele de miercuri si joi pentru librarii, fashion, cosmetice si jucarii, in vreme ce in domeniul electronic impactul este mai ridicat in ziua de luni.

 

Secretul mentinerii interesului viu al utilizatorilor si afaceri de succes pe Facebook

Facebook te face sa iti doresti sa fii mereu cu un pas inainte. Prin comunicare – postari virale, inovare, grija pentru client, dar si potentialii clienti la care un magazin online poate ajunge.

Despre toate acestea si nu numai, cei care lucreaza in eCommerce, de la magazine online pana la persoanele din domeniile conexe, vor afla tool-uri si strategii in cadrul TeCOMM – conferinta de eCommerce din 21 Aprilie din Bucuresti.

 

La nivel global, Facebook reuneste 1,59 miliarde de useri se logheaza in fiecare luna, potrivit datelor furnizate de websitebuilderexpert.com.

In Romania, numarul de pagini active de facebook a crescut cu peste 7000 in ultimul an, in vreme ce din anul 2014 in 2015 paginile active aratau o crestere de doar 300, informeaza Zelist.ro, in urma propriei monitorizari specializate on-line.

Din totalul numarului de utilizatori, 90,61% (7,61 milioane de persoane) si-au setat orasul de resedinta, iar cei mai multi detinatori de cont Facebook provin din Bucuresti, respectiv 1,90 milioane de persoane (24,97% din total), urmati de cei din Timisoara, Cluj-Napoca si Iasi, conform digi24.ro.

Utilizatorii sunt cei care stabilesc si lista viralelor pe platforma de socializare, de la cele care exprima check-in-uri eronate ale starurilor intrenationale pana la distribuirea performantei sportivilor romani sau promovarea Romaniei de catre bloggeri din alte tari. Facebook devine o a doua casa a utilizatorilor, care exprima si interesele lor din offline.

 

Karol Karpinski (Facebook): eCommece insights din culisele Facebook-ului la TeCOMM Bucuresti 2016

Karol Karpinski, keynote speaker la conferinte internationale ca reprezentant oficial Facebook, vine in Romania la conferinta de eCommerce TeCOMM unde va vorbi despre cum schimba Facebook-ul arta comunicarii in online intre branduri si consumatori.

Karol Karpinski este Client Partner pentru Global Marketing Solutions la Facebook, unde se axeaza pe initierea discutiilor cu marketerii celor mai mari branduri din Europa Centrala si de Est si cu cei axati pe raspunsul direct. Karol foloseste trendurile si secretele pietei pentru a-i ajuta pe clienti in implementarea de noi unelte si produse.

Pasionat de eCommerce si online marketing, cu o experienta de 9 ani in online marketing, de la Mobile la Search Engine Marketing, la Email Marketing si Affiliate Programs, Karol va va ajuta cu informatii si noi perspective dobandite din experienta sa cu diverse companii din CEE.

 

Alaturi de Karol Karpinski (Facebook), peste 250 de retaileri online sunt asteptati sa ia parte la dezbateri, panel-uri si workshop-uri sustinute pe durata zilei de 21 Aprilie. TeCOMM aduce in atentia publicului de eCommerce nume precum, David Rothwell - Autorul Best Seller-ului "The AdWords Bible for eCommerce", Chris Jones - User Experience Director@Blueleaf - una dintre cele mai mari agentii de strategie online din UK, Euroflorist (Olanda) - companie fondata in 1982 si lider de piata pe Europa in servicii de livrare online de flori oriunde in lume, cat si reprezentanti ai companiilor Urgent Cargus, MasterCard, Banca Transilvania, Veinteractive, Conectoo, ProfitShare, MobilPay, Paravion, Flanco, DWF, ProClick, Zoot.ro etc.

Conferinta TeCOMM se afla la a-VIIIa editie la nivel national, eveniment la care sunt asteptati peste 250 de retaileri online care au deja un business online sau isi doresc un start-up in acest domeniu, cat si cei care activeaza in domeniile conexe care ofera servicii, solutii sau produse de ecommerce.

Organizatorii au pregatit preturi speciale care ofera participantilor reduceri considerabile din pretul integral al biletelor, in functie de perioada inscrierii. Pana pe 8 aprilie, preturile pentru biletele All Event pornesc de la 79 euro. Mai mult, organizatorii ofera si reduceri atractive pentru grupuri.

 

Companiile care au inteles aportul pe care conferinta de eCommerce il are in dezvoltarea mediului de afaceri online si care sustin acest eveniment sunt:

Gold Sponsor: MasterCard, UrgentCargus, Veinteractive
Silver Sponsor: Banca Transilvania
Recommended payment processor: mobilPay
Travel partner: Paravion
Official car: Tiriac Auto, CityLimo
Supported by: Conectoo, ProfitShare, MxHost, Creative News, CSDesign, TwoDesign, Champollion, Mobiladalin, Jobus
Partners: Moloso, Simartis, SearchAds, Hostvision, DWF, DPD, ProClick, Wasabi Running Sushi.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


DWF

Suntem agentia specializata exclusiv in servicii SEO infiintata in anul 2013. Crestem traficul organic non-brand pe site conform obiectivelor de business ale fiecarei companii care apeleaza la serviciile... vezi detalii »

Oameni

Pozitii

Subiecte

SectiuneBranded


Related