Regata SetSail deschide competitiile de yachting in 2016

Regata SetSail deschide competitiile de yachting in 2016

Sezonul de competitii de yachting se deschide in acest weekend, cu Regata organizata de Scoala de Navigatie SetSail, Black Sea Skippers Club si Club Sportiv Balkan sub autoritatea Federatiei Romane de Yachting.

Regata va stabili noi standarde atat in ceea ce priveste nivelul competitiei, cat si al evenimentelor organizate pe tarm. Peste 30 de ambarcatiuni, din Romania si Bulgaria, se anunta la startul celor doua zile de curse.

 

Un numar record de sponsori au pus umarul la realizarea acestui eveniment, permitand astfel organizatorilor sa ofere participantilor trasee deosebite dar si sa realizeze materiale foto- video deosebite ce vor fi distribuite catre televiziuni din intreaga lume, fiind primul eveniment cu o expunere media garantata. De realizarea si distribuirea inregistrarilor video se va ocupa Icarus Sailing Media, lider mondial in filmarea evenimenteul de acest gen.

 

"Cand am deschis scoala de navigatie, acum 7 ani, yachtingul era un sport practicat intr-o casta mai degraba restransa. Ne-am propus sa promovam acest sport complex si sa contribuim la dezvoltarea comunitatii de yachting. Avem deja 1.000 de elevi, care ne sunt colegi de echipaj, competitori sau chiar instructori in scoala. Organizam Regata SetSail pentru toti cei care gasesc pe mare un spatiu al pasiunii, al competitiei si al prieteniei", declara Ovidiu Drugan (director al Scolii SetSail).

 

Regata Setsail va avea doua zile de competitie sustinuta, cu o cursa inshore si una offshore sambata, 14 mai, si patru curse offshore duminica, 15 mai. Sambata seara, o petrecere si alte surprize vor aduce impreuna competitorii si sustinatorii acestora.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Oameni

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related