Cere-le sefilor sa te trimita la festival in 9 - 10 iunie: s-ar putea sa te felicite pentru idee!

Cere-le sefilor sa te trimita la festival in 9 - 10 iunie: s-ar putea sa te felicite pentru idee!

ICEEfest lanseaza “Partner Company”, un pachet de beneficii si promovare pentru companiile din Romania care investesc in angajatii lor.

Peste 100 de speakeri si traineri internationali de la cele mai mari companii globale din domeniul online si tehnologie vin din nou, anul acesta, la ICEEfest in Bucuresti.

ICEEfest - Interactive Central and Eastern Europe Festival - se desfasoara in Bucuresti, pe 9 si 10 iunie, festivalul fiind deschis anul acesta de discursul Netflix, prima prezenta de acest gen in regiune.

Agenda completa cuprinde nume de companii care performeaza la nivel global, de la Facebook, Google si Instagram la CNN, BBC, Euronews, Discovery, TripAdvisor si multi altii.

Anul acesta ICEEfest s-a extins si in domenii care ne ating pe toti, intr-un fel sau altul: ICEEhealth a fost creat pentru a cauta o alternativa a sistemului medical traditional, a declansa un dialog si a prezenta solutiile viitorului.

Creativitatea, realitatea virtuala, e-commerce-ul si alte domenii sunt de asemenea in agenda ICEEfest.

 

"Festivalul e un proiect amplu, pe care comunitatea de business il poate sprijini nu doar prin sponsorship, insa si intr-o formula noua, pe care o lansam in acest an: programul Partner Company stimuleaza acele firme care inteleg ca o investitie minima in angajatii lor, pentru actualizarea cunostintelor acestora intr-un domeniu in permanent schimbare, e un demers win-win. In plus, putem sa le oferim acestor noi parteneri si vizibilitate in cadrul festivalului", explica Dragos Stanca (fondator ICEEfest).

 

Astfel, organizatorii ofera beneficii importante pentru companiile care investesc corect in buna informare si in specializarea angajatilor in domeniul digital, online si tehnologie.

ICEEfest Partner Company inseamna oportunitatea de a beneficia de un discount aplicat la un pachet de minim 15 bilete achizitionate (din categoriile ICEEfest Ticket si ICEEfest VIP Ticket).

Fata de pretul oficial al biletelor, companiile pot ajunge la preturi mult mai mici daca investesc pentru a trimite la specializare mai mult de 15 angajati, parteneri sau colaboratori.

Pe langa faptul ca aceste costuri pot fi deduse integral, companiile care adera la proiect beneficiaza de expunere in cadrul festivalului plus mentiunea de Partner Company in toate materialele de promovare.

Detalii despre oferta speciala ICEEfest, puteti primi trimitand un mail la adresa team @ iceefest.com.

Important de mentionat: preturile biletelor la categoriile ICEEfest Ticket si ICEEfest VIP Ticket se vor majora in urmatoarele zile la 200, respective 300 euro.

ICEEfest – Interactive Central and Eastern Europe Festival – este organizat in parteneriat cu Orange, cu sprijinul Volkswagen, XAXIS, BCR, Jacobs si Prometheus.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related