Supermodelul Kendall Jenner intr-o sedinta foto extraordinara pentru lansarea noii game de inghetata Magnum Double

Supermodelul Kendall Jenner intr-o sedinta foto extraordinara pentru lansarea noii game de inghetata Magnum Double

Fotografiile realizate de renumitii fotografi de moda Mert & Marcus, inspirate de latura extrem de indrazneata a supermodelului, au fost prezentate la CANNES.

Ȋnghetata Magnum, brandul sinonim cu „placerea imposibil de imblanzit”, a dezvaluit fotografiile incredibile ale supermodelului Kendall Jenner.

Realizate de controversatii fotografi de moda Mert Alas si Marcus Piggott, fotografiile din seria Asculta-ti instinctul. Indrazneste mai mult! marcheaza lansarea noilor variante Magnum Double - cele mai noi si mai ispititoare inghetate din gama Magnum.

 

Inspirata de cei care nu se tem sa profite de orice clipa si sa spuna „da” chiar si celor mai mari provocari, sesiunea foto surprinde secvente din viata supermodelului in care aceasta indrazneste sa „elibereze fiara din ea”.

Intregul show, constand in 10 ipostaze foto uluitoare si un incredibil filmulet in care Kendall este vedeta alaturi de noile inghetate Magnum Double Chocolate si Magnum Double Caramel, a fost dezvaluit in cadrul universului provocator Magnum de la Cannes Film Festival.

 

"Pentru aceasta colaborare cu Magnum, mi-am amintit cu placere de acele momente de maxima indrazneala din viata mea, atunci cand mi-am asumat cu adevarat atitudinea pe care o exprima ideea campaniei. Avand o cariera agitata si un program foarte incarcat, este foarte usor sa treci cu vederea astfel de lucruri, dar a fost o excelenta ocazie sa-mi aduc aminte de acele vremuri cand actionam fara sa stau prea mult pe ganduri. Sper ca expozitia sa fie o sursa de inspiratie pentru toata lumea si sa indemne oamenii sa fie mai indrazneti.", spune Kendall.

 

Ȋndrazneste sa fii ceea ce iti doresti

Prima ipostaza din colectia foto surprinde atitudinea hotarata pe care a avut-o Kendell in momentul in care s-a decis sa urmeze cariera de model. La varsta de 14 ani, a intrat in liga supermodelelor de succes si de atunci nu a mai privit inapoi. A avut curajul de a isi urma visul, iar restul e istorie.

Mert & Marcus spun: "Ne-am dorit ca acest shooting sa suprinda cu adevarat inocenta lui Kendall inainte ca ea sa devina un supermodel si sa arate sclipirea din ochii ei, prin care isi exprima atitudinea indrazneata."

 

Ȋndrazneste sa fii in centrul atentiei

Imaginea eleganta a lui Kendall intr-o ipostaza fabuloasa vorbeste despre imensul sau success in calitate de supermodel international. Sa fii vedeta prezentarilor de moda ale celor mai mari branduri din lume, ca model al Society Management (una dintre agentiile de moda de elita la nivel global) este dovada de ambitie si dorinta de a-si asuma riscuri, exact ceea ce a ajutat-o sa infloreasca in lumea modei.

„Ne-am dorit ca aceasta ipostaza sa fie una putin mai dramatica, care sa poata exprima atitudinea neinfricata si determinarea ce o caracterizeaza pe Kendall.”, recunosc Mert & Marcus. 

 

Ȋndrazneste sa fii rebel

Uneori, tot ce ai nevoie este doar sa te „descatusezi” si sa te simti bine alaturi de prieteni. Cea mai mare dovada de indrazneala a lui Kendall este chiar sa rada din toata inima si sa se elibereze.

Cu un program atat de incarcat precum al ei, este important sa te poti detasa, din cand in cand, de lucrurile serioase, si sa redevii tu cea mai importanta persoana din viata ta.

 

Ȋndrazneste sa faci ceea ce simti

Este ipostaza ce surprinde indrazneala lui Kendall atunci cand vine vorba despre viata sentimentala. Rezultatul, insa, nu vi-l putem dezvalui :)

 

Ȋndrazneste sa-ti faci timp pentru lucruri placute

Momentele de repaus sunt foarte importante pentru Kendall, cu o agenda atat de incarcata precum a ei.

Avand o cariera solida intr-o industrie dura, Kendall reuseste sa isi faca timp si pentru acele activitati care o ajuta sa se mentina fresh. Indrazneste sa-ti faci timp pentru lucrurile placute o surprinde pe Kendall indraznind sa-si urmeze pasiunea pentru surf.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related