NN colecteaza pupici pe care ii transforma in fonduri pentru Fundatia Hope and Homes for Children

NN colecteaza pupici pe care ii transforma in fonduri pentru Fundatia Hope and Homes for Children

Ca parte a campaniei de lansare a asigurarii de sanatate, NN a amplasat in Baneasa Shopping City din Bucuresti o instalatie de donat pupici in beneficiul copiilor din orfelinate si al celor aflati in prag de separare de familie, de care are grija Fundatia Hope and Homes for Children.  

Pana pe 3 iulie, pentru pupicii donati de fiecare vizitator al spatiului comercial, NN va dona la randul sau cate 1 euro Fundatiei Hope and Homes for Children, fondurile acoperind nevoile legate de sanatate ale copiilor vulnerabili.

 

Carmen Soare (director de marketing NN Romania): "Prin comunicarea lansarii asigurarii de sanatate am ales sa le reamintim oamenilor ca dragostea vindeca cel mai bine. Am plecat de la o idee pe care am aflat-o deruland un studiu in randul clientilor, aceea ca sanatatea sau, mai bine zis, lipsa ei este strans legata de afectiune. Invatam asta de foarte mici de la parintii nostri. Insa sunt si copii care, din pacate, nu au parte de asa ceva. Noi, NN, ne-am asumat de la inceput ca nu putem inlocui dragostea, dar, in acelasi timp, suntem responsabili sa ne asumam altfel de interventii in vietile oamenilor, prin produsele pe care le oferim si prin implicarea noastra in societate. Cu ajutorul a zeci de mii de oameni, sper eu, vrem sa le oferim copiilor din orfelinate si celor abandonati aflati in grija Hope and Homes for Children banii necesari ca ei sa poata merge la stomatolog, sa aiba o proteza sau ochelari noi sau chiar sa invete cum sa evite anumite boli."

 

Beneficiarii directi ai fondurilor ce vor fi donate de NN la finalul campaniei sunt copiii si tinerii institutionalizati, copiii si tinerii care locuiesc in casele de tip familial, copiii care frecventeaza centrele de zi si copiii si mamele aflati in centrele de primire in regim de urgenta, dezvoltate de Hope and Homes for Children.

Modelul de interventie in comunitati si orfelinate al Fundatiei Hope and Homes for Children permite implementarea unei abordari integrate menite sa faciliteze accesul la servicii medicale de baza sau specializate al copiilor vulnerabili, sa asigure constant tratamentele pentru copiii bolnavi cronic si sa promoveze un stil de viata sanatos si educatia pentru sanatate in randul acestora. 

 

Stefan Darabus (director regional Hope and Homes for Children Europa Centrala si de Sud): "Efectele deprivarii de afectiune si de atasament asupra copiilor institutionalizati si separati de familie sunt greu de imaginat. Desele intarzieri in dezvoltarea fizica se manifesta printr-o stare de sanatate precara, prin atrofia creierului si a muschilor sau, pur si simplu, prin lipsa dezvoltarii fizice normale varstei. Intarzierile in dezvoltarea emotionala, intelectuala sau in interactiunea lor in societate sunt, toate, consecinte directe ale deprivarii de afectiune. Copiii care trec prin astfel de drame au nevoie de tratamente si interventii medicale diverse. De obicei, suntem tentati sa ne gandim la nevoia de alimente, de haine, de incaltaminte, dar uitam faptul ca au nevoie de medicamente, de tratament stomatologic, de ochelari sau de consiliere psihologica, asa ca multumim NN ca a ales sa se implice astfel si sa ajute copiii vulnerabili ai Romaniei."

 

Hope and Homes for Children Romania (HHC Romania) activeaza in tara noastra din 1998, timp in care a contribuit direct la inchiderea a peste 50 de orfelinate de tip vechi din intreaga tara. Prin serviciile dezvoltate de HHC Romania, copiii trec de la ingrijirea in institutii-mamut in care nu beneficiaza de atentie si afectiune individuala, la alternative bazate pe conceptul familial, care le permit o viata apropiata de normalitate.

Prin eforturile Hope and Homes for Children Romania si ale partenerilor sai, 5.542 de copii au fost scosi din institutii, 23.570 de copii au fost salvati de la ruperea de familie, 774 tineri au fost sprijiniti pentru o viata independenta, 1.788 de copii au fost primiti in centrele de zi, 664 de copii au fost primiti in regim de urgenta si 7.164 de membri de personal din sistemul de protectie al copilului au fost instruiti de Hope and Homes for Children Romania.

Organizatia activeaza intens in prevenirea separarii copilului de familie, intervenind cu mijloacele necesare pentru sustinerea familiilor in care riscul de abandon al copiilor este ridicat. Pana in acest moment, 35.074 de copii au beneficiat de serviciile organizatiei Hope and Homes Romania, al carei obiectiv este ca pana in 2022 sa fie eliminata institutionalizarea copiilor in tara noastra. 

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related