OMV VIVA CAFE aduce certificarea FAIRTRADE in Romania

OMV VIVA CAFE aduce certificarea FAIRTRADE in Romania

Cafeaua VIVA din statiile OMV, certificata FAIRTRADE, se bucura de un succes rasunator in Austria si Germania. Incepand cu luna iunie 2016, clientii OMV VIVA din Romania vor beneficia de parteneriatul OMV VIVA – FAIRTRADE. De fiecare data cand se vor bucura de cafeaua aromata VIVA din statiile OMV, o vor face cu constiinta impacata.

 

VIVA CAFE si principiile FAIRTRADE

Fie ca este vorba despre espresso, cappuccino, latte macchiato, populara cafea lunga sau, pentru consumatorii grabiti, cafeaua ”to go”, noua VIVA CAFE a devenit deja o bautura foarte populara in tarile din Europa. Certificarea FAIRTRADE este foarte importanta in mixul noii cafele VIVA, rumenita la celebrele prajitoare traditionale de cafea Gimoka din Italia. Parteneriatul de calitate dintre FAIRTRADE si OMV VIVA creeaza un echilibru armonios, deoarece utilizam cele mai bune boabe de cafea certificate FAIRTRADE pentru a oferi cel mai bun gust intr-o ceasca VIVA CAFE.

Klaus Jurgen Schneider, OMV Senior Vice President Retail explica: “Certificarea FAIRTRADE combina gustul perfect cu o constiinta impacata. Standardele FAIRTRADE ofera garantia ca fermierii care cultiva cafea si familiile acestora sunt remunerati corespunzator. In timp ce recunoaste si protejeaza universul lor cultural, aceasta certificare creeaza oportunitati pentru ca fermierii sa fie independenti financiar intr-o maniera prietenoasa cu mediul. De aceea, toate boabele noastre de cafea sunt certificate FAIRTRADE. Combinatia intre selectia de boabe de cafea de cea mai inalta calitate si grija cu care cafeaua este prajita in Italia ofera gustul unic si inegalabil al VIVA CAFE”.

Un gust pe care clientii il pot savura fie acasa, fie la drum – VIVA  CAFE este disponibila si la vanzare in pungi cu boabe de cafea proaspat prajite in statiile OMV VIVA.

 

 

Cafeaua VIVA prajita cu atentie in Italia, pentru un gust desavarsit

OMV VIVA ii invita pe toti soferii care se opresc in statiile din tara sa ia o pauza de la agitatia de peste zi si sa savureze un moment alaturi de o cafea preparata excelent, servita intr-o atmosfera placuta. Pentru a oferi cea mai buna experienta a cafelei, renumitii maestri din Gimoka folosesc cele mai bune boabe de cafea si le rumenesc cu atentie pentru a crea aroma perfect echilibrata si crema fina a cafelei ideale. Expertii VIVA CAFE pregatesc apoi cafeaua, dupa ce au folosit setarile potrivite ale aparatului de cafea, au selectat temperatura corecta si au potrivit perfect cantitatea de abur care sa transforme laptele in spuma.

“Pasionatii de cafea de astazi au gusturi atat de diferite, dar in acelasi timp acorda o importanta sporita atat provenientei cat si calitatii boabelor de cafea. Produsele noastre FAIRTRADE VIVA CAFE implinesc aceste asteptari. In jur de 1.3 milioane de consumatori ce intra in 1.400 de statii OMV din 9 tari europene apreciaza si se bucura in fiecare zi de gustul VIVA CAFE”, adauga Klaus Jurgen Schneider.

Cu cele aproximativ 34 de milioane de cesti de cafea vandute anual, certificarea FAIRTRADE sustine promisiunea OMV VIVA, unica pe piata statiilor de distributie carburant, de a oferi produse de calitate din surse verificate.

 

Cu vanzarile grupului de 36 miliarde de euro si o forta de munca de aproximativ 25.500 de angajati in anul 2014, OMV Aktiengesellschaft este una dintre cele mai mari companii industriale austriece. Segmentul de Explorare si Productie beneficiaza de o baza solida in Romania si Austria si include un portofoliu international in crestere. In 2014 OMV a inregistrat o productie de aproape 309.000 bep/zi. In domeniul Rafinare si Marketing, OMV are o capacitate anuala de rafinare de 17,8 milioane de tone si avea la sfarsitul anului 2014 aproximativ 4.100 de statii de distributie carburanti in 11 tari. OMV opereaza o retea de conducte in Austria, iar in Austria si Germania opereaza platforme de depozitare de gaze naturale cu o capacitate de 114 TWh.

 

Din 1994, statiile de alimentare OMV au oferit mai mult decat servicii de alimentare pentru masini si pentru clienti. Magazinele si zona de gastronomie precum si serviciile oferite de statiile OMV au fost permanent dezvoltate pentru a raspunde dorintelor si nevoilor clientilor nostri. VIVA a setat un reper in cultura statiilor de alimentare cu carburanti, transformand vizitele in statii in pauze placute, caracterizate de o atmosfera placuta, produse de top si personal atent la nevoile clientilor. Pe langa un meniu de mancare proaspata, VIVA ofera o gama bine definita, de peste 1.500 produse care raspund nevoilor  zilnice  ale clientilor  si servicii precum: produse organice, cafea certificata FAIRTRADE, cadouri, transfer de bani, asigurare RCA, plata facturi, servicii de curierat sau livrare de flori.

 

FAIRTRADE este o abordare alternativa pentru comertul conventional. Brandul FAIRTRADE este recunoscut drept comertul si colaborarea corecta in organizatiile producatoare din tarile in curs de dezvoltare. Atunci cand fermierii pot comercializa sub conditiile FAIRTRADE, acestia se pot bucura de oferte si oportunitati avantajoase si de termeni imbunatatiti ai comertului. Acest lucru le ofera oportunitatea de a isi imbunatati stilul de viata si de a iti contura viitorul. FAIRTRADE le ofera consumatorilor o modalitate de a reduce saracia prin comportamentul zilnic de consum. 

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related