REWE România a înmânat celor trei familii din Moinești cheile noii case, în cadrul evenimentului „VOLUNTARI pentru o cauză”

REWE România a înmânat celor trei familii din Moinești cheile noii case, în cadrul evenimentului „VOLUNTARI pentru o cauză”

REWE România și Habitat for Humanity au contribuit la împlinirea visului de o viață a trei familii din județul Bacău, acela de a avea o locuință decentă și călduroasă, în care copiii lor să crească în siguranță. Pe 16 iulie, cele trei familii au primit cheia noului cămin în cadrul evenimentului „VOLUNTARI pentru o cauză”, care a avut loc în curtea noii case, în prezența voluntarilor și a autorităților implicate în proiect.

REWE România a sponsorizat, în perioada februarie-iunie 2016, construcția unui triplex în complexul Habitat din Moinești. 250 de angajați ai companiei, familiile-beneficiar, dar și voluntari internaționali ai Habitat for Humanity, au participat activ la construcția triplexului, în perioada aprilie-iunie 2016.

REWE România și-a luat angajamentul de a oferi comunităților în care activează resurse sustenabile ce pot îmbunătăți calitatea vieții și de a crea șanse reale pentru un viitor mai sigur și mai bun.

De 40 de ani, Habitat for Humanity a construit și reabilitat la nivel global peste 1 milion de locuințe, iar prin toate programele derulate a ajutat peste 6,8 milioane de persoane. În România, organizația a reușit să schimbe și să îmbunătățească viața a peste 64.000 de persoane prin construcții noi, reabilitări și renovări, asistență tehnică, campanii pentru prevenirea dezastrelor și training-uri de eficiența energetică. 

Familiile Vrânceanu, Bănică și Curelaru se bucură de acum de căldura și siguranța unui nou cămin.

„Acest proiect a reprezentat singura noastră șansă de construire a unui viitor mai bun și mai sigur pentru copiii noștri. Cu ajutorul REWE România, al autorităților și al voluntarilor Habitat for Humanity avem acum oportunitatea de a ne începe viețile de la zero, într-un mediu sigur și cald, în care copiii noștri se pot dezvolta frumos și sănătos”, a declarat Mihaela Vrânceanu, beneficiar al programului Habitat for Humanity.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related