Bucura-te de un #timeout racoritor, cu noua Limonada Prigat

Bucura-te de un #timeout racoritor, cu noua Limonada Prigat

Cat poate dura o pauza dintre sedinte? Cat ai bea o sticla de Limonada! Cum se transforma un proiect mult prea complicat intr-unul mai simpatic? Cu pauze racoritoare alaturi de Prigat!

Prigat, alaturi de Dana Rogoz, le ofera romanilor inca un motiv de a se bucura de mai multe momente de #timeout cu noile Limonade. Fie ca aleg varianta Limonada Simpla sau Limonada cu Menta, atletii de zi cu zi se pot bucura acum de acelasi gust autentic in ambalaje noi, perfecte pentru momentele de respiro din timpul zilelor de vara.

Cu un continut ridicat de fruct si un gust delicios, Limonada Prigat este sursa racoritoare de vitalitate a atletilor de zi cu zi, in pauzele de care au nevoie pentru a continua cursa plina de provocari a fiecarei zile.

 

"In 2010, Prigat  lansa pe piata din Romania o gama inedita: primele bauturi de tip limonada din categorie. Preparate dintr-un mix de citrice, cu un continut ridicat de fruct, Limonadele Prigat au oferit de-a lungul anilor momente racoritoare consumatorilor. Vara aceasta, Prigat continua misiunea de a le oferi romanilor motive delicioase pentru a se bucura de bine meritatele momente de #timeout, propunandu-le o noua varianta de limonada, intr-o combinatie savuroasa de portocala, lamaie si lime. Noua limonada este prezenta in magazine din luna iulie in ambalaje noi, de 1.75L si 0.5L", spune Claudia Crisan (Brand Manager Juices, Sport Drinks & Water, PepsiCo Romania).

 

Campania de promovare a lansarii noii limonade include un material video dedicat, activitati de PR, activitati BTL si sampling out-store si in-store, comunicare in digital, precum si o multime de oferte promotionale in magazine.

Limonadele Prigat fac parte din gama de still drinks, sucuri racoritoare pe baza de suc de fruct, pulpa si apa.

 

Prigat este prezent pe piata din Romania de 23 de ani si a fost primul brand care a introdus conceptul de bautura necarbonatata cu suc de fructe la nivel local. In prezent, Prigat activeaza in toate categoriile de bauturi racoritoare necarbonatate pe baza de fructe: bauturi de tip still drink, nectar, juice 100%. Produsele Prigat nu contin indulcitori artificiali sau conservanti adaugati, fiind produs si imbuteliat in Romania de catre PepsiCo Romania.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Branduri

Pozitii

Sectiune



Branded


Related