Tily Niculae, cea mai noua realizatoare radio din echipa Itsy Bitsy FM

Tily Niculae, cea mai noua realizatoare radio din echipa Itsy Bitsy FM

4 mame cunoscute si iubite de publicul larg realizeaza emisiunile pentru parinti din noua grila lansata de Itsy Bitsy FM. Realizatoarelor Andreea Marin, Simona Dragomir si Ruxandra Rusan li se alatura, chiar de la inceputul lui septembrie, actrita Tily Niculae. Cele 4 vedete ofera parintilor informatii utile despre timp de calitate alaturi de copil, sanatate, educatie si psihologia familiei.

Cea mai noua realizatoare din echipa Itsy Bitsy este actrita Tily Niculae, cunoscuta publicului atat din serialul “La bloc” si alte filme romanesti de succes, cat si ca blogger.

De 5 ani, de cand a devenit mama, Tily este mereu in cautarea solutiilor pentru a fi un parinte cat mai bun pentru Sofia (sau Sofisticata, cum o alinta ea). Tily le va impartasi parintilor ascultatori solutii si tips&tricks aflate de la invitatii sai, specialisti in educatie si parenting, in emisiunea “Meditatii pentru parinti”.

 

Tot in septembrie incepe la Itsy Bitsy FM un nou sezon “Pretuieste viata” cu Andreea Marin. Noile emisiuni radio si online fac cunoscute povesti de viata emotionante ale unor romani care au ales sa-si impartaseasca experientele si lectiile invatate. Contribuind si ea cu propria experienta, Andreea Marin inspira oamenii sa se bucure de viata si sa traiasca in armonie cu natura si traditiile.

 

Ruxandra Rusan, realizatoarea emisiunii “Happy Music”, este companionul perfect pentru parinti, zi de zi, intre 9:00 si 12:00. Cu muzica buna, o doza mare de optimism si informatii utile, ea ii insoteste pe parintii ascultatori oriunde s-ar afla: la birou, in masina, acasa.

 

“Traieste sanatos” este indemnul realizatoarei Simona Dragomir, care aduce sfaturi utile si usor de pus in practica, culese de la cei mai cunoscuti specialisti in sanatate.

 

"Ritmul vietii este din ce in ce mai trepidant si parintii par sa fie din ce in ce mai ocupati si mai stresati. De aceea, vrem sa le dam o mana de ajutor. Astfel, dimineata si seara, Itsy Bitsy este cel mai potrivit loc de joaca, facand pregatirile, drumurile si timpul liber in familie cat mai distractive. Peste zi, cand copiii sunt la gradinita sau scoala, Itsy Bitsy este ajutorul parintilor, pentru ca ei se pot relaxa ascultand cea mai optimista muzica si pot afla noutati si informatii relevante in cresterea si educarea copiilor. Acesta este felul nostru de a aduce bucurie in familie si de a celebra copilaria.", spune Nadia Tataru (Director General Itsy Btsy FM).

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

SectiuneBranded


Related