4 motive să mergi la Piua! - Târg pentru copii și părinți liberi

4 motive să mergi la Piua! - Târg pentru copii și părinți liberi

Piua este primul târg alternativ pentru copii din București. Se intamplă în weekend-ul 24-25 Septembrie, 10:00-20:00, în cea mai creativă mansardă din centrul Bucureștiului (la Impact Hub Unirii, str. Halelor, nr.5. Langă DM Unirii, cu intrare din bulevard).

Ediția de toamnă Piua este de bifat obligatoriu pentru orice părinte. Un eveniment care s-a lăsat mult așteptat pe piața românească, ce adună sub aceeași umbrelă nenumărate proiecte care merită lăudate. Chemați-vă și prietenii! Iată de ce:

E alternativa cu suflet la Baby X, Disney și sclipici

Piua adună la un loc branduri pe care nu le găsești niciodată la mall. Cele care înțeleg că orizontul unui copil e mult mai larg decât roz, bleu, Barbie și Minimax, care nu fac compromisuri nici la calitate, nici la substanță. Organizatorii spun:

“Piua e cadoul nostru pentru copii și părinți liberi. Un târg, o întâlnire, un nod cum am învățat să facem, în care adunăm cât mai multe dintre brandurile care îi respectă pe copii așa cum îi respectăm noi. Pentru copiii și familiile care îi învață să trăiască frumos și liber, cu iubire, toleranță și curiozitate pentru tot ce îi înconjoară.”

E un weekend petrecut împreună, cu ateliere, joacă, știință și artă la un loc

  • Ateliere de muzică și percuție cu Jocuri de Tobe
  • Engleză cu Helen Doron English Bucharest
  • Programare și roboței cu ITStep Junior Computer Academy
  • Cursuri de prim-ajutor!
  • Broderie pe mobilier, cu Metal Creativ
  • Joacă liberă, cu jucării de închiriat de la Evertoys
  • Creativitate și educație non-formală cu Centrul Alfred Adler
  • Programul complet pe Facebook, în curând 

E despre proiecte deștepte și design românesc pentru copii

Părinți artiști, designeri și ingineri care au creat singuri proiectele de care aveau nevoie. Organizații internaționale, ale căror eforturi au influențat deja milioane de copii. Proiecte STEM și instituții ale căror cercetări au revoluționat sistemul de învățământ. Fiecare stand Piua are o poveste pe care trebuie să o afli.

E cu adulți, brunch, cafea și muzică bună, fără să lași copilul la bunici

Pentru că echilibrul părinților, ca propriile lor plăceri și dorințe, e la fel de important ca cel al copilului. În haosul a tot ce înseamnă parenting uităm de prea multe ori ce anume ne făcea să fim “noi”, inainte de copii. Dar ne ajută atmosfera Piua să ne redescoperim, la un brunch Beautyfood, cu desert raw-vegan Sis’n’Me, un dulce la pachet Marțipan Creativ și un Smuti Sloop pentru înviorare.

Despre seria de evenimente Piua

Piua! este primul târg alternativ pentru copii din București. Creat ca răspuns la oferta existentă, Piua! a fost creat pentru brandurile inteligente, alternative, care respectă sensibilitatea și puterea de înțelegere a celor mici și refuză să adere la clișeele mass market ale pieței pentru copii. Piua oferă publicului bucureștean o alternativă cu substanță în designul românesc de calitate, dar și în proiecte independente din zona tech, STEM & edu.

Cu sprijinul: Magic FM Romania si Revista BABY

Și suportul media al: UrbanKid, Centrul de Parenting, Copilul, Qbebe, Pap Tot, Mama de profesie, Totul despre mame, Clopotel.ro, SuntParinte.ro, Mamicamea.ro, GOKID.ro, utilecopii, KidSpots, Shakespeare School  •  Revista AVANTAJE, DivaHair.ro, Garbo.ro, Karena, Petocuri.net, clickpentrufemei, mayra.ro, Kudika.ro, Tonica, Catchy  •  SapteSeri, Metropotam, IQads, Smark, Veioza Arte, COOPerativa Urbană, FEEDER.ro, Mixtopia,9AM.ro, Modernism Punct Ro, Zile si Nopti Bucuresti, Revista Bulevard,VinSiEu.ro - Evenimente din Romania, getlokal.ro, Orasul Meu

Lovingly blogged by: Minicălătorii.ro, Frici de mămici, Printesa urbana, Ruxandra Luca, Cristina Otel, RalucaLoteanu.ro - Suflet de mamica, Educaţie cu dragoste, Şi blondele gândesc, Blog in Tandem, Happytude by Oana Botezatu, Calea Lactee

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

SectiuneBranded


Related