Who`s King in Public SpeaKING? Editia a V-a

Who`s King in Public SpeaKING? Editia a V-a

Who`s King in Public SpeaKING?”este o competitie in premiera, in care manageri de top, antreprenori si profesionisti din diverse industrii, antrenati de echipa SELFTRUST Academy, se dueleaza pentru marele trofeu: cel mai bun speaker! Vino sa vezi cat de rapida este schimbarea de la 0 experienta in discurs public la lideri care cuceresc scena si captiveaza audienta!

Pentru a cincea oara, aducem vorbitul in public la rang de show. Vino sa petreci 4 ore de weekend altfel, invatand si jucandu-te in acelasi timp, asistand la speech-uri care te inspira, te distreaza sau iti dau de gandit si votand cine merge mai departe!

Am urmat conceptul show-urilor live, asa cum este “Vocea Romaniei”, l-am adaptat pentru discursul public si am creat un eveniment unic in Romania: "Who`s King in Public SpeaKING?": un spectacol care te tine cu sufletul la gura in fiecare moment, care iti aduce zambete si buna dispozitie si care te face parte din povestea celor de pe scena! Voteaza-ti favoritul! Tu decizi cine ia marele premiu!

 

CE SPUN CEI CARE AU FOST LA ALTE EDITII “WHO’S KING IN PUBLIC SPEAKING?”

Un eveniment extrem de reusit care inspira, motiveaza, este o sursa foarte buna de informatii, invatare si dezvoltare. Va recomand pentru profesionalism, rezultate si creativitate.” Oana Constantinescu-UPC Romania, Manager ConturiClienti

Un exemplu extraordinar pentru cei care nu au avut inca ocazia sa vorbeasca in public. Pe mine m-ati convins!” Ana Jitarita-Rogalski-Damaschin PR, Communication Manager

“Experienta si umanitate.” Nicolae Ciobotaru – NN Asigurari, Unit Manager

Deschizator de drumuri. Astfel de eveniment te ajuta sa cunosti oameni si povesti care te inspira sa vrei sa stii cine esti si sa fii tu fara sa-ti fie teama ca lumea o sa te judece. Multumesc pentru aceasta experienta frumoasa” Marilena Iordache, manager proiect IT, HP Romania

 

CUM SE DESFASOARA EVENIMENTUL

ETAPA 1: Cei 14 concurenti vor sustine cate un speech de 4 minute pe o tema la alegere, in care vorbitorul are experienta. Vor cauta sa te surprinda, sa-ti aduca povesti pe care nu le-ai mai auzit si informatii utile, sa te captiveze si sa te faca sa ii tii minte. Vei hotari, alaturi de trainerii SELFTRUST Academy si de juriu, cine sunt cei 8 participanti care isi continua drumul spre Marele Premiu.

ETAPA 2: Cea de-a doua proba va testa spontaneitatea si creativitatea: cei mai votati 8 concurenti vor merge mai departe in Etapa 2. Acestia se vor intrece doi cate doi si vor sustine speech-uri spontane, pe teme pe care le vor extrage pe loc. Asa ca, gandeste-te: pe ce subiect ti-ar placea sa auzi un discurs?

ETAPA 3: Cei mai buni 4 concurenti votati de tine, de juriu si de trainerii SELFTRUST Academy, vor ajunge in Marea Finala, etapa care le va pune la incercare toate abilitatile de care are nevoie un speaker de top. Acesta ultima proba este un mix intre cele 2 runde anterioare: provocarea celor 3 fantastici va fi de a sustine un speech spontan, pe tema "Nu am venit sa tin un discurs", folosind mai multe cuvinte pe care le vor alege pe loc.

Asadar, in final, tu ce fel de speaker preferi? Unul amuzant si plin de emotie, sau unul structurat si serios? Un discurs cu poveste sau unul cu fapte clare? Voteaza-l pe cel care te-a cucerit si ajuta-l sa castige trofeul!

 

5 MOTIVE PENTRU A PARTICIPA LA “WHO`S KING IN PUBLIC SPEAKING”

INSPIRATIE & MOTIVATIE

Vei asista la cresterea spectaculoasa a unor lideri autentici, care te vor inspira sa-ti depasesti limitele si sa devii mai increzator in propriile forte, dar si sa-ti imbunatatesti abilitatile de vorbire in public

INFORMATIE DE CALITATE

Vei asista la speeech-uri pe teme din domenii diverse, cu informatii utile care iti vor completa cultura generala si te vor sustine in viata personala si profesionala

ENTERTAINMENT

Vei petrece 4 ore de weekend altfel si vei participa la un show unic in Romania! Spectacolul va fi asigurat de concurentii care se vor duela pentru marele premiu – Trofeul “Who`s King in Public Speaking?”, iar cel care va decide castigatorul vei fi chiar tu!

NETWORKING

Vei cunoaste alti profesionisti din domenii diverse, interesati, ca si tine, de dezvoltare personala. Printre participanti se numara antreprenori, manageri, oameni de marketing si media, directori de resurse umane, directori de vanzari.

TEAMBUILDING

Ia-ti colegii si prietenii si vino la un eveniment distractiv, sa decideti impreuna cine merge mai departe spre Marele Trofeu!

 

AGENDA EVENIMENTULUI

13:00 – 14:00 Inregistrare participanti & Welcome Drinks
14:00 – 14:15 Speech de deschidere
14:15 – 15:45 Runda 1 - 14 Speech-uri pregatite
15:45 – 16:05 Coffee-break & Networking
16:05 – 16:45 Runda 2 – Dueluri – 8 Speech-uri spontane
16:45 – 17:00 Coffee-break
17:00 – 18:00 Runda 3 – Marea Finala – 4 Speech-uri Mixt Pregatit + Spontan
Premiere & Speech de incheiere

 

TRAINERII SELFTRUST Academy

Alin Comsa este trainer de peste 15 ani, fiind implicat in proiecte ce tin de dezvoltare personala, relationare eficienta si managementul echipelor.  Are o experienta vasta In piata financiar-bancara, unde a avut rezultate impresionante in domeniul vanzarilor directe.

Co-Fondator al SELFTRUST Academy, Alin Comsa  a dezvoltat de-a lungul timpului o serie de cursuri cu diferite teme: Leadership, Coaching, NLP, Sisteme de convingere, Inteligenta emotionala, Time Management, Motivare, Charisma, Train the Trainers, Public speaking, etc. In paralel, Alin Comsa livreaza cursuri de pictura si dezvoltare prin arta pentru cei mici.

Andrei Dunuta are o experienta de 7 ani in sales management si business development. A construit cele mai performante echipe in cadrul departamentelor de vanzari directe in doua dintre cele mai importante banci din Romania, Citibank si Raiffeisen Bank, reusind sa transforme zeci de consultanti in seniori si experti ai vanzarilor bancare.

In prezent, Andrei este Co-Fondator si Trainer de Vanzari si Public Speaking la compania de training SELFTRUST Academy, pe care a fondat-o cu gandul ca un bun vanzator are nevoie de o multime de abilitati, de la public speaking la time management, de la comunicare si influentare la leadership si incredere in sine.

 

JURIUL CONCURSULUI

Juratii "Who`s King in Public SpeaKING?" sunt profesionisti din comunicare, business si media: Dorin Chiotea (jurnalist Realitatea TV, realizator “Dimineata de Stiri”), Andrei Vulpescu (Owner vulpescu.eu),  Ionut Ilie (Customer Development Director at Unilever South Central Europe, Unilever), Elisabeta Calmuschi (castigatorul "Who`s King in Public Speaking?", editia a 4-a).

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related