Karpatia Horse Show 2016, o competiție ecvestră ca un festival

Karpatia Horse Show 2016, o competiție ecvestră ca un festival
Credit Foto: Stefan Stoica

Karpatia Horse Show, eveniment hipic internațional, ce se va desfășura în perioada 30 septembrie - 2 octombrie 2016, pe Domeniul Cantacuzino din Florești, Prahova se adresează atât iubitorilor de cai şi pasionaţilor de echitaţie, cât și celor care apreciază farmecul domeniilor nobiliare și doresc experiențe de lifestyle inedite.

Organizatorii au pregătit anul acesta o serie de activități conexe de entertainment, menite să redea viața domeniului de 130 de hectare și să reia tradiția evenimentelor de bonton. Astfel, vor avea loc parade de ogari, de mașini de epocă, plimbări cu trăsura pe aleile de castani și prelegeri despre echitație, arhitectură și domenii nobiliare.

Stilul nu va fi neglijat. Organizatorii le sugereză participanților să poarte un outfit care sa conțină un element ce amintește de călărie (sâmbătă 1 octombrie), iar duminică (2 octombrie) o ținută mai elegantă, eventual accesorizată cu pălărie, cele mai frumoase apariții vestimentare fiind premiate!

Duminică vor avea loc, ca în fiecare an, parade de ogari. De altfel, proprietarii celor mai frumoase exemplare de patrupede sunt invitați pe domeniul de 130 de hectare să se plimbe cu animalele de companie. Totodată, proprietarii de cai sunt invitați să se plimbe cu propriul cal, tot în ziua de duminică, pe traseul de cross-country.

Copiii vor avea la dispoziție ateliere creative de pictură pe apă, ceramică și manufacturare de obiecte. Într-o zonă special amenajată, la standul Karpatia, micuții se pot juca pe un enorm tobogan și pot sări pe trambulină.

Mai mult, ei pot face plimbări pe cai și pe ponei. La rândul lor, adulții pot călări, se pot plimba pe domeniu cu trăsura, pot închiria biciclete. Mai mult, pot trăi virtual experiența săriturilor cu calul peste obstacole printr-o aplicație de Realitate Virtuală. Alte activități pline de adrenalină sunt tiroliana, cățăratul în copaci, trasul la țintă cu arcul și tirul, surf-bull. Cei care vor să se relaxeze pot sta la soare pe perne confortabile.

Iubitorii de modă au la dispoziție o zonă amplă de produse hand-made, bijuterii pictate pe porțelan sau cu temă ecvestră, haine din mătase imprimate cu picturi celebre, hamuri și genți din piele. Aceștia mai pot experimenta produse de beauty 100% naturale sau tatuaje cu henna, își pot cumpăra minigrădini în boluri din sticlă, obiecte șlefuite din lemn sau produse românești din arta populară.

Mobila antiques și covoarele țesute cu simboluri românești vor completa Zona Desculț în Iarbă, ce promite experiențe tactile inedite! La Karpatia Horse Show 2016, am creat o atmosferă demnă de un festival, în care activitățile de loisir se vor îmbina perfect cu deliciile tradiționale, bucate alese, înghețată și dulciuri, ce ne vor răsfăța papilele gustative.

Anul acesta Karpatia Horse Show ajuns la cea de-a treia ediție va găzdui două tipuri de competiții oficiale: Concursul Complet Internațional (disciplină olimpică din 1912, compusă din probele de Dresaj, Cross-Country și Obstacole) și Concursul Național de Atelaje proba conuri.

Competiţia ecvestră internațională este împărțită pe trei categorii de concurs (CCI 1*, CCI 2*, CCI 3*) și este compusă din probele de Dresaj, Cross-Country și Obstacole. Ambele competiții sunt organizate cu sprijinul Federației Ecvestre Internaționale și Federației Ecvestre Române, iar la această ediție vor participa călăreți profesioniști din țări precum Marea Britanie, Italia, Ungaria, Bulgaria, dar și România.

Acces: Vineri, 30 septembrie accesul este gratuit, iar în zilele de 1 și 2 octombrie, accesul se face pe baza biletului sau abonamentului. Copiii sub 10 ani au acces gratuit dacă sunt însoțiți de un adult. Fiecare dintre cele trei zile de concurs va începe la orele 10:00 şi se va încheia în jurul orelor 18:00.

Biletele și abonamentele pot fi achiziționate de la intrare sau online și de la punctele de vânzare. Abonamente și bilete achiziționate în avans, până pe 30 septembrie 2016. Abonament (1 - 2 octombrie): 35 lei. Bilet pentru o zi (1 sau 2 octombrie): 25 lei. Abonamente și bilete achiziționate după 30 septembrie 2016. Abonamente  (1 - 2 octombrie):  45 lei. Bilet pentru o zi (01 sau 02 octombrie): 30 lei.

Abonamentele și/sau biletele achiziționate în avans vor beneficia de acces prioritar în tribunele acoperite, în limita celor 500 locuri disponibile, fără a se putea rezerva locuri. Fiecare adult care a achiziționat un abonament sau bilet în avans poate fi însoțit și de un copil cu vârsta cuprinsă între 10 și 14 ani.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related