Catalin Raescu (PROMOTIFUL): Permite crearea unui site de promotie in 3 ore, cu buget sub 1000 Euro (inclusiv intreaga mecanica promotionala)

Catalin Raescu (PROMOTIFUL): Permite crearea unui site de promotie in 3 ore, cu buget sub 1000 Euro (inclusiv intreaga mecanica promotionala)

Sub brandul umbrela PROMOTIFUL, Grupul Mediapost Hit Mail a lansat platforma ACME care permite realizarea unui website de promotie complet  in cateva ore.
Am discutat cu Catalin Raescu, Project Managerul proiectului despre nevoia acestui serviciu, etapele de dezvoltare, avantajele si piata lui.

 Catalin Raescu, Project Manager PROMOTIFUL

 

Nevoia serviciului

Intr-o industrie in care din ce in ce mai multe proiecte au un deadline strans, timpul chiar este o resursa pretioasa. Daca intr-un interval scurt trebuie sa construiesti si site de promotie, dar si campania de comunicare, cel putin una dintre ele va avea de suferit. Asa ca ne-am gandit ce se poate automatiza. Raspunsul: site-ul de promotie. Astfel, eliberam din timpul clientului, creativilor si project managerilor pentru ca ei sa se poata concentra pe crearea unei comunicari mai bune in jurul campaniei.

PROMOTIFUL ACME permite crearea unui site de promotie in 3 ore, cu buget sub 1000 Euro (inclusiv intreaga mecanica promotionala), castigand astfel zile pretioase si bani pentru campania de comunicare.

 

Dezvoltarea PROMOTIFUL

Concret, dezvoltarea PROMOTIFUL ACME a durat 10 luni, vorbim aici de brainstorming-uri pe o tema precisa, sedinte de organizare, ore in care am dezvoltat o idee deja conturata. Insa adevarata dezvoltare PROMOTIFUL inglobeaza experienta de aproape 20 de ani in promotii si mecanisme anti-frauda a grupului Mediapost Hit Mail. Din aceasta experienta ne-am luat insight-urile corecte, analizele de uzabilitate si restul datelor pe care ne bazam modelul de business PROMOTIFUL.

Cu PROMOTIFUL ACME construiesti:

1) site-uri de promotie

2) landing page-uri de produs/ eveniment/ serviciu.

 

Beneficii

Platforma permite customizare vizuala integrala pe specificul brandului, setarea mecanicilor uzuale de promotii (tragere la sorti, momente norocoase, concurs foto, pariaza pe pretul corect, trimite un bon de casa si altele), raportare in timp real a datelor inregistrate, toate acestea fara interventia unui programator.

Pe scurt: poti face cu aceasta platforma ceea ce in modelul traditional ar dura intre 1 si 3 saptamani si ar fi de 5 pana la 10 ori mai scump. Calitatea designului este "agency level", nu exista bug-uri cu care sa iti bati capul si ai garantia unui produs cu un UX/ UI "best practice".

Nu in ultimul rand, indirect, rezolvam o parte din problema motivarii de personal: digital marketerii, programatorii si creativii scapa de o parte a job-ului mai putin "sexy", ramanandu-le timp pentru proiecte mai "atragatoare".

Platforma construieste o promotie online in cateva ore, nu saptamani, la o zecime din costul serviciului traditional. Este un instrument de automatizare a muncii unui departament de IT si grafica, ceea ce comprima timpul de lucru.

Elimina si eventualele bug-uri si asigura o experienta de navigare optima, indiferent de device (telefon mobil, tableta, desktop). In plus, in platforma sunt incluse toate sistemele anti-frauda, optimizarile si know-how-ul acumulat, iar sistemul permite integrari cu SMS sau aplicatii de Facebook.

 

Cui ii e adresata platforma?

PROMOTIFUL ACME se adreseaza organizatorilor de promotii, fie ca vin din agentii sau fac parte din departamente de marketing. Este o platforma dedicata tuturor marketerilor care vor sa prioritizeze proiecte ce pot dezvolta echipa, dar si industria, reusind, in acelasi timp, sa construiasca promotii online cu toate optiunile necesare.

Exista doua modalitati de a beneficia de PROMOTIFUL ACME. Pe de-o parte, poti opta pentru varianta prin care noi gestionam platforma, ne ocupam de management, set-up, design si analizam datele inregistrate, iar clientul se bucura doar de rezultate.

Sau poti alege sa achizitionezi platforma ca varianta SaaS, caz in care poti seta si gestiona campania in house.

 

Piata serviciului

Piata este vasta, de la startup-uri, agentii sau programatori, pana la mari corporatii. Platforma este accesibila oricarui organizator de promotii, indiferent de segmentul de activitate, marimea companiei sau disponibilitatea unui departament de comunicare sau IT.

Credem ca in Romania putem atinge un obiectiv de 2-3 implementari pe luna, insa credem ca exista o piata si mai mare in afara granitelor. In faza II ne gandim la extindere in tarile din cadrul grupului: Bulgaria, Portugalia, Spania si Franta, iar in faza III la un model international complet.

 

INFO PROMOTIFUL

Poti testa gratuit PROMOTIFUL, platforma software cu care poti avea gata o promotie in 3 ore (buget sub 1000 Euro, design responsive, raportare completa). Demo gratuit: demo-acme.promotiful.com

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Branduri

Pozitii

Sectiune



Branded


Related