”Asistentul de design virtual” Mobile Policolor App. 12.000 de nuanțe disponibile

”Asistentul de design virtual” Mobile Policolor App. 12.000 de nuanțe disponibile

Policolor lansează ”Mobile App Policolor” varianta 2.0, aplicația mobilă care oferă acces la cele mai recente colecții de culori pentru interior și exterior. Utilizatorii care își doresc reamenajarea locuinței pot alege acum din cele 12.000 de nuanțe disponibile.

”Mobile App Policolor” e consacrată deja ca un consilier virtual în alegerea combinațiilor de nuanțe și se adresează utilizatorilor finali, însă poate fi totodată un ajutor de nădejde pentru profesioniști, pe care îi sprijină în  explorarea lumii culorilor.  Aplicația poate fi descărcată gratuit pe orice smartphone sau tabletă echipate cu Android sau iOS și este disponibilă gratuit în Google Play pentru sistemul de operare Android și în Apple Store pentru echipamentele Apple/IOS.

Utilizatorii își pot vedea locuința reamenajată în diferite culori înainte de a alege nuanța vopselei

”Mecanismul este cât se poate de simplu și ușor de deslușit chiar și de persoanele amatoare în utilizarea gadget-urilor.

Utilizatorul trebuie să facă o fotografie camerei sau casei pe care vrea să o redecoreze, apoi să-și aleagă din biblioteca de culori una din cele peste 12.000 de nuanțe disponibile. Selectează zona pe care o dorește schimbată, iar simularea este extrem de realistă – își vede camera sau casa în noile culori”,  explică Camelia Dragomirescu, director de marketing Policolor.

Cei care vor să se consulte cu prietenii cu privire la schimbarea de culoare din casă, au posibilitatea să distribuie în spațiul virtual – pe Facebook sau prin e-mail simularea.

Cel mai mare beneficiu al clienților este că își pot vedea propria cameră redecorată în diverse variante înainte de a cumpăra vopseaua, și, mai ales, înainte de a o aplica pe perete. Aplicația folosește o tehnologie de ultimă oră pentru a simula culoarea aleasă în jurul obiectelor, ușilor, ferestrelor, păstrând umbrele și luminozitatea pentru a reproduce cât mai bine nuanța aleasă și efectul final.

Aplicația include și o hartă cu cele mai apropiate magazine care dispun de centre de colorare Policolor. Trebuie doar pornit GPS-ul, ales magazinul, iar utilizatorul va fi ghidat până acolo.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related