Farmec ofera produse tratament pentru afectiuni specifice ale tenului si pielii

Farmec ofera produse tratament pentru afectiuni specifice ale tenului si pielii

Farmec, cel mai mare producator roman de cosmetice, ofera produse dermatocosmetice destinate si formulate in acord cu diferite particularitati ale pielii si tenului. Gama Gerovital H3 Derma+ reuneste 23 de produse testate din punct de vedere al tolerantei cutanate si al eficientei in restabilirea starii de sanatate a dermului. Dermatocosmeticele sunt destinate atat adultilor, cat si copiilor, sunt hipoalergenice si nu contin parabeni sau alte substante sensibilizante.

Inainte de alegerea unui produs dermatocosmetic, specialistii Farmec recomanda identificarea tipului de ten si a problemelor sale specifice. In functie de tipologie, este indicat ca produsul dermatocosmetic ales sa contina o serie de compusi activi.

Astfel, pentru pielea cu roseata si scuame, caracteristica tenului uscat, sunt recomandate produsele care accelereaza procesul de vindecare prin calmare si regenerare, reducand iritatiile si disconfortul. In acest caz, printre compusii activi eficienti se numara uleiul de avocado si untul de shea.

Pielea lezata necesita o ingrijire deosebita pentru a se evita patrunderea agentilor patogeni ce pot determina infectii nedorite. Compusii activi precum Panthenol, Centerox sau Sepilift ajuta la refacerea celulara si accelereaza procesul de hidratare, tonifiere si vindecare.

Pielea uscata in urma tratamentelor medicamentoase sau a procedurilor cosmetice este deshidratata excesiv si prezinta adesea crapaturi si o sensibiliate crescuta. Uleiurile naturale si Ceramidyl Omega 3, 6 si 9 se numara printre compusii activi care previn si reduc inflamatia, reduc iritatiile si emoliaza dermul. 

Produsele dermatocosmetice de la Gerovital H3Derma+ sunt concepute in colaborare cu experti din domeniul sanatatii si sunt comercializate in exclusivitate in farmacii si magazine de brand, unde personalul de specialitate poate consilia cumparatorul in vederea identificarii corecte a particularitatilor pielii sale si a stabilirii schemelor de ingrijire.

 

"Pentru a fi frumos, un ten trebuie sa fie, inainte de toate, sanatos. Pielea care prezinta diferite probleme necesita o atentie sporita si o ingrijire cu produse care contribuie la vindecarea si regenerarea sa. Spre deosebire de produsele cosmetice obisnuite, care pot atenua temporar disconfortul si acoperi aspectul mai putin placut, produsele dermatocosmetice redau sanatatea si stralucirea, vindecand in profunzime. Gerovital H3 Derma+ este prima gama de dermatocosmetice din portofoliul Farmec si ofera produse pentru ingrijirea tenului adolescentilor si adultilor, dar cuprinde si produse destinate pielii sensibile a bebelusilor. Initial, aceasta gama a avut 15 produse. Apoi, pentru a veni in intampinarea nevoilor consumatorilor nostri, am dezvoltat alte 8 noi solutii de ingrijire, iar acum ne bucuram sa avem in portofoliu produse care trateaza o plaja extinsa de afectiuni", a declarat Ing. Sofia Irimie (Sef Birou Cercetare Farmec).

 

Produsele dermatocosmetice asociate tratamentului medicamentos pentru diverse patologii dermatologice potenteaza efectul acestuia si asigura ingrijirea necesara in perioada terapiei. In magazinele Farmec si Gerovital, romanii pot realiza gratuit teste de dermoanaliza pentru determinarea tipului de ten si a produselor potrivite.

Pe sectiunea “Sfatul specialistului” de pe site-ul farmec.ro, vizitatorii primesc raspunsuri la intrebari despre produse si ingrijire, direct de la specialistii Gerovital. Totodata, website-ul pune la dispozitia vizitatorilor informatii despre noutati si tratamente, precum si sfaturi de ingrijire sub forma de tutoriale video.

Aboneaza-te la newsletterul SMARK cu cele mai importante articole despre marketing si comunicare
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related